Petak 24.05.2013.
10:26
Telegraf

Ana ljubila Mrku na koncertu

Ana Bekuta čestitala je svom dragom rođendan
 

Sa malim zakašnjenjem Ana je ušla kroz publiku i zapevala pesmu “Opet imam razlog da živim“. Simbolično, Bekuta se publici obratila rečima:

"Dobro veče prijatelji moji, kolege moje drage i svi vi koji ste večeras sa mnom. Prvu pesmu sam otpevala sa namerom, jer ja zaista imam veliki razlog da živim. Želim da sve žene imaju ovako veliki razlog kao ja".

Usledile su pesme sa novog albuma pod nazivom “Hvala ljubavi“, a pevačica se nekoliko puta spuštala do svog izabranika, te mu udeljivala poljupce, a publika je odobravajuće aplaudirala. Ana je bila obučena u zelenu haljinu do poda, a tokom koncerta presvlačila se tri puta.

Smenjivale su se nove pesme, a nakon nešto više od pola sata, Ana je najavila svog prvog gosta, Šabana Šaulića, sa kojim je otpevala duet “Crveno sunce“. Nakon toga, Šaban je oduševio publiku sa svoja dva hita “Žal” i “Kraljica moga srca“.

Šabana je iz publike bodrila supruga, ministar Mrkonjić i puno kolega, među kojima Zorica Marković, Olja Karleuša sa suprugom, Lepa Lukić, Sanja Đorđević, Predrag Živković Tozovac, Daria Stanojević sa dečkom, Zoran Lilić, Šerif Konjević, ali i Toma Fila, Ana Sević i Katarina Didanović.

Publika je sve vreme igrala, a prskalice su dočarale atmosferu. Pevačica je sve vreme silazila i pravila kontakt sa publikom, slikala se tokom izvođenja i primala cveće. Milutin je iz prvog reda bodrio svoju izabranicu i sve vreme se veselio sa prijateljima.

Pre sledeće pauze usledio je duet sa drugim gostom Željkom Joksmovićem, koji je izazvao opštu pometnju kod pripadnica lepšeg pola, pojavivši se u crnom uskom odelu. Joksimović je otpevao “Nesanicu” u duetu sa Anom, a nakon toga se pozdravio sa publikom. Bekuta je odmah najavila gosta iznenađenja, Gocu Lazarević, koja je izjavila da je pre samog koncerta saznala da će biti gost. Lazarevićeva je odmah zapevala svoje najveće hitove, a pesma “Vidovdan” rasplakala je prisutne.

Pevačica je nastavila sa svojim najvećim hitovima, a pesmu “Treba vremena” posvetila je svom emotivnom partneru. "Ovu pesmu posvećujem jednoj osobi koja je veoma važna u mom životu. Danas je njegov rođendan i ovo je moj poklon njemu".

Posle mnogobrojnih hitova, Ana je nakon više od dva sata, uz srebrne konfete koje su padale sa plafona, sa dva bisa završila koncert.

2024 © - Vesti online