Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 04.03.2013.
03:27
story.rs A

Željko Samardžić: Ćerke me kritikuju zbog debljine

Popularni pevač Željko Samardžić (57) skoro tri decenije svojim pesmama osvaja dame širom regiona, ali onu najvažniju, ženu svog života, suprugu Maju (54), osvojio je još sredinom sedamdesetih godina prošlog veka. Njih dvoje su svoju porodičnu sreću izgradili zajedno sa ćerkama Sanjom (34), Danijelom (30) i Minjom (22) koje su sve vreme Željkovi najveći i najoštriji kritičari, a tako je i danas dok se priprema za predstojeći osmomartovski koncert u Kombank areni.

Željko Samardžić: Na posebnom režimu ishrane su i sve moje ćerke, koje žele da podrže tatu
 


Samardžić neretko mora da se povinuje i njihovim pravilima, što se desilo i nedavno kada je zbog pridika koje su mu upućivale naslednice i supruga započeo dijetu.


- Volim da jedem, a nekada često i noću, jedan sat iza ponoći, nešto prezalogajim, zbog čega trpim ozbiljne kritike od ćerki i supruge. Odnedavno smo izabrali neku zajedničku dijetu koju pokušavamo da ispoštujemo svi u porodici. Na posebnom režimu ishrane su sve moje ćerke koje žele da podrže svog tatu u nastojanju da bude u najboljoj mogućoj kondiciji – govori kroz osmeh popularni pevač, čija se najmlađa ćerka takođe posvetila umetnosti.


- Minja u pripremi ima album koji mi se veoma dopada i najavljujemo ga već duže vreme, pošto se trenutno posvetila studijama fotografije. Iako ne bih voleo da se bavi muzikom, ako tako ipak odluči, neka to bude posle završetka fakulteta - ističe Samardžić koji ne krije da istinski uživa u životu otkako su mu starije ćerke podarile unuke Luku (7), Aleksu (5) i Ninu (1).


- Skoro svaki dan provodim sa svojim unucima. Najstariji Luka ide u prvi razred osnovne škole i pažljivo pratim kako protiču njegovi školski dani. Mlađi Aleksa je još u vrtiću, a prošlog oktobra proslavili smo i prvi rođendan malene Nine. Viđamo se svakodnevno, a kada sam na putu, komuniciramo telefonom ili putem interneta. Oni su mi sve na svetu, u stvari, oni su razlog zašto je vredno živeti, putovati i radovati se pod stare dane. Svoju decu vaspitavao sam da vole, za njih je ljubav sveta reč. Ne smeju dozvoliti da ih mržnja obuzme jer kada mrzite, onda ste izuzetno bolesni. Da nikada ne bi bili u problemu, najlepše je da vole. To pokušavam da prenesem i na svoje unuke - kaže Željko koji je nedavno kod svojih naslednika otkrio i talenat za pesmu.


- Luka i Aleksa često dolaze kod mene u studio i dozvoljavam im da sviraju gitare i lupaju u bubnjeve, ali sve donedavno nisam primetio da imaju talenta za pesmu. Naime, bili smo na snimanju jedne emisije i iznenadio sam se kada sam čuo kako pevaju. Nisam ni znao da su muzički talentovani - otkriva Željko koji je zahvaljujući i svojim unucima odlučio da se aktivno uključi u akciju Bitka za bebe.


- Moji unuci i unuka rodili su se u porodilištu Narodni front, za koje me vežu najlepša sećanja. Stupio sam u kontakt sa ljudima koji su zaduženi za propagandu, razgovarali smo o tome šta je njihova potreba, pa sam odlučio da izdvojim sredstva i ovoj ustanovi poklonim pet CTG aparata za praćenje rada srca. Naravno da se neću zaustaviti samo na ovoj akciji - otkriva pevač koji s nestrpljenjem iščekuje 8. mart kada će se pokloniti svojoj publici u Kombank areni.


- Uželeo sam se druženja sa publikom i potpuno se posvetio pripremama za ovaj koncert. Uporedo sam privodio kraju i novi album. Željno iščekujem povratak na scenu - ističe Samardžić.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online