Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Petak 13.07.2012.
14:27
D. Dušanić - Vesti A

Mile Kitić: Samo da ne saznam za Martinu prevaru

Poslednjih godina Mile Kitić (60) često je javno prozivan kako, navodno, vara suprugu Martu Savić. Svako malo pa se u novinama pojave njegove slike sa raznim ženama, što na nastupima, što van scene, a istog trenutka krenu i priče o njihovom razvodu. Međutim, on i Marta su već više od decenije i po u braku i uprkos svim priča i dalje su zajedno.

Tolerantan muž i popustljiv otac: Mile Kitić
 

- Vala, ja mislim da sam idelan suprug. Ni u čemu suprugu ne sputavam, naravno kad je sve u granicama normale i ako nam mogućnosti u datom momentu to dozvoljavaju. Može Marta da putuje, kupuje, uživa. Nikada je ne pitam gde je bila, s kim, šta je radila. Ne mešam joj se u život, baš kao ni ona meni. Imam poverenja u nju, a između nas postoji uzajamno poštovanje, mada mnogi ne razumeju naš odnos. Ali, ako je nama dobro, šta koga briga kako mi živimo?! - kaže Mile, koji je supruzi omogućio lagodan život, pa ona često putuje i to bez njega.


- Moja Marta se upravo vratila iz Egipta, a bila je tamo i pre mesec dana. Odmarala je i na Tajlandu, Sejšelima, Kubi, u Dominikani, a letovanje u Egiptu dođe kao da je skoknula do Marinkove bare. Ali ako, nek je ona meni živa, zdrava i vesela, neka putuje i uživa, kad joj dao Bog, a i Mile.
 

Na moru sa tri ribe

 

- Krajem jula imam sedam dana slobodno pa ću tada na letovanje, mada još nisam odlučio gde ću otići - kaže Mile.


Porodično ili sami?


- Uživaću sa još tri ribe! Ako me pronađete, saznaće koje su!

Često se priča o vašim navodnim neverstvima, a šta ako vas supruga prevari i ostavi?


- Ko hoće da prevari supružnika za noć, dve ili duže, to će se i desiti ma koliko mu to neko branio, ljubomorno ga pratio i proveravao. Četiri decenije živim po kafanama, diskotekama i klubovima, nagledao sam se svega i svačega. Nema te sile i zabrane koja može da spreči prevaru, ako je neko traži i želi. Iskreno, nisam ni pomislio da bi mogla Marta da me prevari. Do sada nisam ni osetio išta što bi ukazivalo na tako nešto, a kamoli video. Pojma nemam kako bih reagovao da se to desi. Ali, ako me i prevari, onda bar da ne saznam.
 

Niste ljubomorni na ženu, a da li proveravate ćerku Elenu koja je izrasla u lepu devojku?


- Tolerantan sam otac, dopuštam joj i više nego bi trebalo, ima momka, ali to je još dečja ljubav, ništa ozbiljno. Marta je ta koja mnogo stroža od mene. Ona ujedno i drži sve pod kontrolom kad je ćerka u pitanju. Elena je upisala srednju umetničku školu, odlično peva, a hoće li se ozbiljno posvetiti muzici, još je rano govoriti. Neću da je forsiram, meni je važno da bude srećna koji god posao da odabere.
 

Tokom leta najviše gostujete u Hrvatskoj i BiH, ali ređe pevate u Srbiji. Zašto?


- U pojedinim gradovima imam super prođu, čini mi se da bih u Cazinu i Tuzli mogao da punim klubove svake druge nedelje bez problema. Dobro prolazim i u Evropi, ali dugo nisam imao tezge po Srbiji, zato sam nedavno rešio da proverim kakva je situacija na terenu. Ali, nisam dobro prošao. Razočaran sam, iskreno priznajem da je poseta bila slaba u Obrenovcu i Sremskoj Mitrovici. Jeste da su velike vrućine, da je kriza i narod nema para, ali došlo je oko 1.500 ljudi, a očekivao sam duplo više.
 

Nisam u svađi sa Đoganijem

 

- Nedavno se digla bespotrebna prašina oko moje navodne svađe sa Đoletom Đoganijem. Tačno je da sam napustio njegovu promociju spota, ali laž je da smo se posvađali. Pozvan sam kao specijalni gost i trebalo je da otpevam s njima dve zajedničke pesme, ali gazda splava i još neki očekivali su da duže pevam, iako nisam poveo moje muzičare iz Nemačke koji me inače prate. Onda je nastao problem sa matricom, meni je pukao film i jednostavno sam otišao. Ali, ubrzo sam se čuo sa Đoletom i sve smo mirno raspravili, bez ikakve svađe i galeme.

POVEZANE VESTI

Nedelja 15.07.2012. 09:01
Čim ona obilazi čitav svet, ima tu nečega. poznanica dobija cipele od muža, ako se sumnja pokaže tačnom, ima ih već tušta i tma.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online