Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 06.08.2016.
00:09
D. Petrović - Vesti A

Mediji sad razvode i Divca

Vest o navodnom razvodu Vlade Divca (48) posle 27 godina braka od supruge Snežane uzburkao je javnost, ali i prijatelje poznatog para. Kako pišu beogradski mediji, njihov razvod je već u toku i dogovaraju se oko podele zajedničke imovine, a Vlade se vraća u Ameriku gde je preuzeo funkciju u svom bivšem klubu Sakramento.

V. Sekulić
Demanti na Tviteru: Vlade i Snežana Divac

Bivši košarkaški as i predsednik Olimpijskog komiteta Srbije trenutno se nalazi u Rio de Žaneiru zajedno sa srpskim reprezentativcima, ali je vest o njegovom, navodnom, razvodu stigla i do Brazila, pa se Vlado oglasio preko društvene mreže Tviter.

- Posle duge hajke na moju porodicu želeo bih da se zahvalim na informaciji da se razvodim, nisam znao. Uživajte! - poručio je Divac, koji sa suprugom Snežanom ima dva sina Luku i Matiju, kao i ćerku Petru koju je par usvojio nakon bombardovanja Srbije 1999. godine.

I nije ovo prvi put da se mediji poigravaju sa životima poznatih ličnosti, ne vodeći računa kako će te informacije uticati na članove njihove porodice, pre svega na decu. Rekorder, kada su u pitanju priče o razvodima je Lepa Brena, koju su mediji do sada nebrojano puta rastavljali od muža, a ona i njen suprug Slobodan Boba Živojinović ovog decembra slave 25 godina braka.

Z. K. Munja
Slave srebrnu svadbu: Brena i Boba Živojinović

- Kako mogu da se osećam kad čujem takve priče? Ma, ne reagujemo više. Mnogo teških trenutaka smo prošli zajedno i kao i većina porodica sa ovih prostora nismo bili pošteđeni. Boba je uvek bio uz mene, divan je osećaj za svaku ženu kada zna da je zaštićena. Šta mislite koga prvo okrenem kad imam neki problem, pa Bobu. On je snažan muškarac koji rešava sve, ume da sasluša i kaže prave stvari. Moj muškarac - rekla je jednom prilikom Brena. I šestogodišnji brak Tanje Savić i Dušana Jovančevića je pod medijskom lupom.

Ako je verovati novinarima oni su se do sada već razveli bar desetak puta, a opet su zajedno. Kako?

- U svakom braku postoje trzavice, usponi i padovi. Međutim, mi nikada nismo razmišljali o rastanku. Kao što vidite i dalje sam sa svojim mužem, a sigurno pored sebe ne bih trpela nasilnika, narkomana, prevaranta i preljubnika. Koliko god da sam mirna i povučena, postoje stvari koje ne bih tolerisala ni zbog sebe, a ni zbog svoje dece - rekla je svojevremeno Tanja.

Na meti tračeva često je i brak Mileta Kitića i Marte Savić, ali ne daju ni pet para na to.

- Mnogi ljudi ne razumeju naš odnos i imaju pogrešan utisak o našem životu. Mile je pre svega jedan veliki čovek, vredan, radan, odgovoran... Ja se razvodim otkako sam se udala i u početku sam sebi za svaku sitnicu govorila da ću se razvesti. Naravno, to nisam uradila jer ne bi imalo smisla - otkrila je Marta Savić.

Z. K. Munja
Četiri decenije zajedno: Gordana i Šaban Šaulić

Nema krize kod Šabana

I brak Šabana Šaulića odoleva već decenija uprkos brojnim spletkama, tračevima i javnim skandalima oko njegove navodne mlađane ljubavnice. Doduše, Šaban i Gordana su se pre nekoliko decenija razveli, ali je pevač ubrzo shvatio da ne može bez nje i ponovo su se venčali.
- Sve su to najobičnije budalaštine i cirkus. Prvo sam se pitao šta me snađe, a sad se više ništa ne pitam. Ma, kakva kriza, kakvi bakrači. Moj i Gordanin brak nisu uzdrmale ni mnogo žešće stvari, a ne priče o neverstvu - rekao je svojevremeno Šaulić koji je 40 godina u braku sa Gordanom, imaju troje dece i dvoje unučića, a uskoro će dobiti i treće.







 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online