Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 19.05.2012.
19:40
Alo A

Saša vratio Nemanju u "Grand"

Stara ljubav zaborava nema! Izgleda da se profesionalno ponašanje i kultura isplate u današnje vreme na estradi, a u to se prvi uverio mladi pevač Nemanja Stevanović, koji je pre nekoliko dana potpisao ugovor sa Sašom Popovićem i tako se vratio u "Grand produkciju“, u okviru koje je i započeo karijeru, saznaje Alo.

Vratio se u "Grand": Nemanja Stevanović
 

Naime, Popović i Stevanović su se posle dužeg vremena sreli, popričali o svemu i odlučili da je zajednička saradnja dobra za obe strane.

Milena Ćeranić i dalje samostalno!

Bivša devojka Nemanje Stevanovića pevačica Milena Ćeranić svojevremeno je zajedno sa njim izbačena iz "Grand produkcije“ zbog svog lošeg ponašanja. Međutim, Milena se očigledno nije popravila, barem po kriterijumima Saše Popovića, tako da se ona neće ponovo naći u najvećoj produkcijskoj kući. Ćeranićeva je pak u više navrata pričala o tome kako njoj odgovara to što je sama svoj gazda.

- Posle dve godine, koliko nije bio u našoj produkciji, Nemanja je ponovo naš član. Nakon što se on za sve ovo vreme ponašao izuzetno korektno, profesionalno i fer prema produkciji iz koje je ponikao, nije bilo razloga da ne obnovimo saradnju - rečeno nam je u pres službi "Granda".


Stevanović je za vreme samostalne karijere za "Siti rekords" snimio album "Nikad ne plačem", sa kojeg se izdvojio veliki broj pesama koje su za kratko vreme postali hitovi, pa je sigurno da će ih, uz podršku moćne kuće u kojoj se afirmisao, još bolje promovisati u javnosti.

Podsećanja radi, Nemanja je iz "Granda" izbačen nakon njegovog učešća u rijaliti programu "Farma", u kojem se, po mišljenju direktora ove produkcije Saše Popovića, nedolično ponašao i nije bio dobar primer nekoga ko treba da predstavlja mlade. Stevanović nakon ove odluke nije pričao loše o Popoviću u javnosti, već je naglašavao da je znao da će mu samom biti mnogo teže da uspe.


Da je na pomolu obnova saradnje, moglo se zaključiti i po tome što je Stevanović nedavno viđen iza kulisa "Grand festivala", gde je bordio svoje kolege iz bivše, a ispostaviće se sada i trenutne matične kuće.


U želji da iz prve ruke čujemo kako je proteklo pomirenje sa čelnim čovekom "Granda", pozvali smo Nemanju, ali do zaključenja ovog broja on se nije javio na svoj broj telefona.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online