Sreda 17. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 08.09.2016.
08:00
D. Petrović - Vesti A

Zbog para se svađaju i mire

Već danima se ne stišava medijska prašina oko prelaska Šabana Šaulića iz žirija Zvezda Granda u vruću, crvenu stolicu konkurentskih Pinkovih zvezda.

Z. K. Munja
Sve je to šou biznis: Šaban Šaulić u vreme saradnje sa Grandom

Na estradi pevači pričaju, tačnije šapuću, sve i svašta, ali se malo ko usuđuje da išta javno kaže. Iako se Šaban iz petnih žila trudi da dokaže da se sa Sašom Popovićem nije razišao u svađi i da će njih dvojica i dalje biti prijatelji, više je nego očigledno da među njima ništa nije kao pre.

U prilog tome govori i činjenica da se direktor Granda nije pojavio na slavlju povodom Šabanovog 65. rođendana. Kako spekulišu beogradski mediji, Popović je besan na dojučerašnjeg prijatelja koji ga je ostavio na cedilu i iz žirija Grandovih zvezda se povukao samo nekoliko dana uoči početka nove sezone.

Direktor Granda je ljut, pa Šauliću ne samo da nije čestitao rođendan, već ni udaju ćerke Ilde. Naravno, pozadina svega kako smatraju estradni znalici su pare. Željko Mitrović, vlasnik Pinka ponudio je Šabanu honorar koji nije mogao da odbije. Pojedini mediji čak tvrde da je u pitanju fantastičnih 500.000 evra za sezonu!

- Sale nema razloga da se ljuti, ovo je bila isključivo poslovna odluka. Što se tiče priča o tom mom navodnom fantastičnom honoraru, e kamo lepe sreće da je tako. Nije stvar u parama, dobiću ja od Pinka i više od pola miliona evra kroz reklamu za nove pesme i turneju. Ja nikada u životu nisam imao veliku solističku turneju, pa je red da se za sve odužim publici lepim, velikim koncertima - rekao je Šaban za beogradske medije.

Štapovi za pecanje

Tri dana nakon udaje ćerke Ilde, Šaban Šaulić je ponovo okupio bliske prijatelje da zajedno proslave njegov 65. rođendan u jednom beogradskom restoranu. Među gostima su bili Snežana Đurišić, Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš, ministar Aleksandar Vulin sa suprugom... Slavljenik koji je uživao u pažnji prijatelja i porodice. Kako svi znaju da je strastveni pecaroš, Šaban je između ostalog dobio i luksuznu opremu za pecanje od prijatelja iz Amerike, dok su mu ručno pravljene štapove za pecanje od bambusa poklonili supruga Gordana, ćerke Ilda i Sanela i sin Mihajlo. Slavlje je potrajalo do kasno u noć, a goste su zabavljali Andreana Čekić i Beki Bekić.

M. Karović
Ponudio bolje uslove: Željko Mitrović

I nije prvi put da se Saša Popović s nekim posvađa, pa nakon nekoliko godina kada proceni da mu je to u interesu - pomiri. Jelena Karleuša godinama je blatila i Sašu, i Lepu Brenu, sipala drvlje i kamenje na Zvezde Granda, a sada sedi u žiriju tog istog takmičenja koje je toliko pljuvala. Kada je prošle godine saopšteno da ona seda u stolicu žirija Grandovog muzičkog takmičenja mnogi na estradi su ostali bez reči i pitali su Popovića samo jedno - zašto?

Međutim, kao vrstan poznavalac muzičkih zbivanja i najmoćniji čovek srpske estrade, on je procenio da će Karleušino učešće u njegovom šou-programu podići gledanost i doneti mu novac, i nije pogrešio. Zarad toga vredelo je zaboraviti na sve, pa i na njene nekadašnje uvrede.

U međuvremenu, Željko Mitrović zadovoljno trlja ruke. Uspeo je da "otme" Šabana i tako natrlja nos direktoru Granda s kojim je, da podsetimo, godinama bio prijatelj i blisko sarađivao, sve dok Popović pre dve godine nije odlučio da pokrene svoju televiziju, a svoje najgledanije emisije sa ružičaste prebaci na Prvu televiziju. To mu Mitrović nikada nije oprostio, iako je kasnije tvrdio da nije u lošim odnosima sa Popovićem. Ipak, mnogi i danas veruju da je Pinkove zvezde i pokrenuo samo da bi napakostio Saši i Grandu.
 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online