Subota 19.05.2012.
19:40
Alo

Saša vratio Nemanju u "Grand"

Vratio se u "Grand": Nemanja Stevanović
 

Naime, Popović i Stevanović su se posle dužeg vremena sreli, popričali o svemu i odlučili da je zajednička saradnja dobra za obe strane.

Milena Ćeranić i dalje samostalno!

Bivša devojka Nemanje Stevanovića pevačica Milena Ćeranić svojevremeno je zajedno sa njim izbačena iz "Grand produkcije“ zbog svog lošeg ponašanja. Međutim, Milena se očigledno nije popravila, barem po kriterijumima Saše Popovića, tako da se ona neće ponovo naći u najvećoj produkcijskoj kući. Ćeranićeva je pak u više navrata pričala o tome kako njoj odgovara to što je sama svoj gazda.

- Posle dve godine, koliko nije bio u našoj produkciji, Nemanja je ponovo naš član. Nakon što se on za sve ovo vreme ponašao izuzetno korektno, profesionalno i fer prema produkciji iz koje je ponikao, nije bilo razloga da ne obnovimo saradnju - rečeno nam je u pres službi "Granda".


Stevanović je za vreme samostalne karijere za "Siti rekords" snimio album "Nikad ne plačem", sa kojeg se izdvojio veliki broj pesama koje su za kratko vreme postali hitovi, pa je sigurno da će ih, uz podršku moćne kuće u kojoj se afirmisao, još bolje promovisati u javnosti.

Podsećanja radi, Nemanja je iz "Granda" izbačen nakon njegovog učešća u rijaliti programu "Farma", u kojem se, po mišljenju direktora ove produkcije Saše Popovića, nedolično ponašao i nije bio dobar primer nekoga ko treba da predstavlja mlade. Stevanović nakon ove odluke nije pričao loše o Popoviću u javnosti, već je naglašavao da je znao da će mu samom biti mnogo teže da uspe.


Da je na pomolu obnova saradnje, moglo se zaključiti i po tome što je Stevanović nedavno viđen iza kulisa "Grand festivala", gde je bordio svoje kolege iz bivše, a ispostaviće se sada i trenutne matične kuće.


U želji da iz prve ruke čujemo kako je proteklo pomirenje sa čelnim čovekom "Granda", pozvali smo Nemanju, ali do zaključenja ovog broja on se nije javio na svoj broj telefona.

2024 © - Vesti online