Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Ponedeljak 14.05.2012.
02:42
K. Marković - Vesti A

Dado: Magnet za prelepe Srpkinje

Damir - Dado Polumenta koji odavno važi za jednog od najomiljenijih pevača u dijaspori, svoju popularnost je potvrdio prošlog petka i u Melburnu a u subotu i u Adelejdu. U nastavku australijske turneje, koja je počela pre dve nedelje, Dado je napravio odličnu atmosferu u sali Springvej Taun holu, a devojke koje su se sve vreme tiskale pored bine, nisu skrivale da im je naočit Crnogorac osvojio srca. I sam pevač, odavde će poći pun pozitivnih utisaka, uz obećanje da ga ovdašnja publika više neće tako dugo čekati.

- Zaista turneja u Australiji je za mene jedno sjajno novo iskustvo uz veliki odziv ljudi. Iznenađenje je za sve nas, kako sa Australijom sa državom, tako i sa ljudima koje smo ovde sreli. Svi su prema nama bili prijatni i ljubazni, rekao nam je Dado Polumenta.
Slobodno vreme između koncerata Dado je iskoristio i da se četiri dana odmori na Gold Kostu, odakle pored Sidneja nosi najlepše utiske iz Australije.
 

- To nećemo nikada zaboraviti, imali smo priliku da uživamo u svim čarima Australije, definitino ovo je najlepša i najbolja država, od svih u kojima smo do sada bili, rekao je za "Vesti" popularni pevač.

Za Polumentu nije bilo iznenađenje, da su u njegovoj publici većinom bili mladi, koji su se odlično zabavili uz njegove pesme u sali Springvejlu. Tokom kratke pauze na koncertu Dado Polumenta je vreme iskoristio, da se fotografiše sa gotovo svim svojim obožavaocima.
 

- Svuda gostujemo i dosta radimo i putujemo, svuda smo do sada bili osim Australije.

Dolazi ponovo

- Australija je tako lepa, prvenstveno Gold Kost, Sidnej, pa kako da ne poželimo da ponovo ne dođemo ovde, poručio je svojim obožavaocima Dado Polumenta.

Očekivali smo da će biti dobar odziv na koncertima, ali ovako dobar da će ljudi voleti naš muzički pravac i stil, prevazišao je naša očekivanja. Veliko je to iznenađenje. Naravno da mi nije bilo teško da se fotografišem sa ljudima koji su došli da slušaju moje pesme. Neko je čekao godinama da dođem, pa još da se ne slikam, tu sam zbog njih.
 

Posle koncerta druženje sa Dadom Polumentom naseljeno je do ranih jutarnjih sati u klubu Red star u Dandenogu, u kome je tokom noći bila velika poseta. U subotu uveče Dado Polumenta je pevao u Adelejdu.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 14.05.2012. 10:59
Naocit CRNOGORAC ??? Objavite tacno Naocit ? BOSNJAK iliti MUSLIMAN.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online