Ponedeljak 14.05.2012.
02:42
K. Marković - Vesti

Dado: Magnet za prelepe Srpkinje

- Zaista turneja u Australiji je za mene jedno sjajno novo iskustvo uz veliki odziv ljudi. Iznenađenje je za sve nas, kako sa Australijom sa državom, tako i sa ljudima koje smo ovde sreli. Svi su prema nama bili prijatni i ljubazni, rekao nam je Dado Polumenta.
Slobodno vreme između koncerata Dado je iskoristio i da se četiri dana odmori na Gold Kostu, odakle pored Sidneja nosi najlepše utiske iz Australije.
 

- To nećemo nikada zaboraviti, imali smo priliku da uživamo u svim čarima Australije, definitino ovo je najlepša i najbolja država, od svih u kojima smo do sada bili, rekao je za "Vesti" popularni pevač.

Za Polumentu nije bilo iznenađenje, da su u njegovoj publici većinom bili mladi, koji su se odlično zabavili uz njegove pesme u sali Springvejlu. Tokom kratke pauze na koncertu Dado Polumenta je vreme iskoristio, da se fotografiše sa gotovo svim svojim obožavaocima.
 

- Svuda gostujemo i dosta radimo i putujemo, svuda smo do sada bili osim Australije.

Dolazi ponovo

- Australija je tako lepa, prvenstveno Gold Kost, Sidnej, pa kako da ne poželimo da ponovo ne dođemo ovde, poručio je svojim obožavaocima Dado Polumenta.

Očekivali smo da će biti dobar odziv na koncertima, ali ovako dobar da će ljudi voleti naš muzički pravac i stil, prevazišao je naša očekivanja. Veliko je to iznenađenje. Naravno da mi nije bilo teško da se fotografišem sa ljudima koji su došli da slušaju moje pesme. Neko je čekao godinama da dođem, pa još da se ne slikam, tu sam zbog njih.
 

Posle koncerta druženje sa Dadom Polumentom naseljeno je do ranih jutarnjih sati u klubu Red star u Dandenogu, u kome je tokom noći bila velika poseta. U subotu uveče Dado Polumenta je pevao u Adelejdu.

2024 © - Vesti online