Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Četvrtak 22.03.2012.
13:13
V. Tasić - Vesti A

Političari magnet za pevačice

Ljubav pevačica i političara uvek je bila interesantna ljudima, pa ne čudi što je navodna romansa Ane Bekute (52) i Milutina Mrkonjića (70), ministra za infrastrukturu, glavna tema u medijima.

NIKO NE VERUJE U NJIHOVU LJUBAV: Milutin Mrkonjić i Ana Bekuta sa Slavicom Đukić Dejanović
 




Međutim, kako se priča na estradi, oženjeni ministar i pevačica su daleko od ljubavne veze, već je sve stvar dogovora jer medijska pažnja treba oboma - njemu zbog predstojećih izbora, a njoj zbog koncerta koji je zakazala u aprilu u Centru Sava. Da ništa nije onako kao izgleda potvrdila je i Daša Mrkonjić, još uvek zvanična supruga ministra koja se "ne ljuti na muža zbog navodne ljubavne avanture."


Veze između političara i pevačica su, kako kažu na estradi, prirodna stvar jer oni su moćni, a one atraktivne i popularne. Međutim, većina pravih estradno-političkih romansi obavijena je velom tajni i o njima javnost ne zna ništa, a malo je verovatno da će ikada saznati.
 

TEŠKO DO MOG SRCA: Maja Nikolić

- Privatno se družim sa mnogim političarima i neki od njih su mi se i udvarali. Iskreno, mogu samo da ih pohvalim - uglavnom su suptilni, pažljivi, nenametljivi, imaju lepe manire, lep rečnik, umeju da ugode dami, jednom rečju - pravi džentlmeni. Ali, nijednom političaru nisam dozvolila da dođe do mog srca. Sva njihova udvaranja sam odbijala i nijedan mi nije zamerio zbog toga - kaže Maja Nikolić.
Mnoge pevačice nerado pričaju o udvaračima među političarima jer to nije baš zgodno i pametno, posebno sada pred izbore. U ovom trenutku ne zna se ko će od aktuelnih moćnika u međuvremenu postati bivši, a ko će zasesti u fotelju, pa je bolje sačekati da se obelodane rezultati izbora.
- Ni sama ne znam da li su mi se udvarali političari. Možda i jesu, ali njihovu pažnju nikada nisam doživljavala kao udvaranje. Kad god sam pevala političarima bili su korektni i ponašali su se kao pravi džentlmeni. Potpuno mi je jasno odakle privlačnost između pevačica i političara - mi smo lepe, a oni su moćni, a lepota i moć idu jedno uz drugo - kaže diplomatski Vanesa Šokčić.

DIPLOMATA: Vanesa Šokčić


Mnoge pevačice, što u šali, što ozbiljno, priznaju da udvaranje političara nikada ne bi odbile. Ali, izgleda da se takva prilika pruža retko i samo odabranima.


- Ne mogu da lažem da su mi se udvarali političari kad nisam imala tu čast! A i kako da mi se udvarali kad se ne krećem u tim krugovima? Ne mogu da kažem da bih baš odbila nekog zgodnog političara. U stvari, krajnje je vreme da se u mene zagleda neki moćan političar koji bi mi pogurao karijeru. Ali, nisam ja te sreće. Da bi se nešto našlo, mora i da se traži. Da imam nekog dobrog drugara iz sveta politike, možda bih iz zezanja odglumila vezu sa njim, ako to može da pomogne njemu i meni- iskrena je Goca Božinovska.

Prepoznala bih Tadića


- Politika i političari me ne zanimaju i jedino bih prepoznala Borisa Tadića. Politika, estrada, sve je to isto! Pevači se pred kamerama ljubakaju i kao nešto se vole, a čim se kamere ugase - pljuju se, ogovaraju, sapliću... Kod političara je obrnuto, oni se svađaju ispred kamera, a posle emisije zajedno idu na piće kao najbolji prijatelji. Meni je strašno što se žene lože na moć, a političari su oličenje moći. Pre bih crkla od gladi nego sa nekim bila iz koristi - tvrdi Milena Ćeranić, koja ne veruje u iskrenu ljubav između pevačica i političara. 

POVEZANE VESTI

Petak 23.03.2012. 07:31
Koriste se obostrano, i obe strane imaju koristi.
Četvrtak 22.03.2012. 16:00
Milutin Mrkonjic - covek sa hiljadu bubuljica po licu, fleka... Bezi Ana sto dalje dok ti nije predao neko kozno oboljenje.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online