Četvrtak 22.03.2012.
13:13
V. Tasić - Vesti

Političari magnet za pevačice

NIKO NE VERUJE U NJIHOVU LJUBAV: Milutin Mrkonjić i Ana Bekuta sa Slavicom Đukić Dejanović
 




Međutim, kako se priča na estradi, oženjeni ministar i pevačica su daleko od ljubavne veze, već je sve stvar dogovora jer medijska pažnja treba oboma - njemu zbog predstojećih izbora, a njoj zbog koncerta koji je zakazala u aprilu u Centru Sava. Da ništa nije onako kao izgleda potvrdila je i Daša Mrkonjić, još uvek zvanična supruga ministra koja se "ne ljuti na muža zbog navodne ljubavne avanture."


Veze između političara i pevačica su, kako kažu na estradi, prirodna stvar jer oni su moćni, a one atraktivne i popularne. Međutim, većina pravih estradno-političkih romansi obavijena je velom tajni i o njima javnost ne zna ništa, a malo je verovatno da će ikada saznati.
 

TEŠKO DO MOG SRCA: Maja Nikolić

- Privatno se družim sa mnogim političarima i neki od njih su mi se i udvarali. Iskreno, mogu samo da ih pohvalim - uglavnom su suptilni, pažljivi, nenametljivi, imaju lepe manire, lep rečnik, umeju da ugode dami, jednom rečju - pravi džentlmeni. Ali, nijednom političaru nisam dozvolila da dođe do mog srca. Sva njihova udvaranja sam odbijala i nijedan mi nije zamerio zbog toga - kaže Maja Nikolić.
Mnoge pevačice nerado pričaju o udvaračima među političarima jer to nije baš zgodno i pametno, posebno sada pred izbore. U ovom trenutku ne zna se ko će od aktuelnih moćnika u međuvremenu postati bivši, a ko će zasesti u fotelju, pa je bolje sačekati da se obelodane rezultati izbora.
- Ni sama ne znam da li su mi se udvarali političari. Možda i jesu, ali njihovu pažnju nikada nisam doživljavala kao udvaranje. Kad god sam pevala političarima bili su korektni i ponašali su se kao pravi džentlmeni. Potpuno mi je jasno odakle privlačnost između pevačica i političara - mi smo lepe, a oni su moćni, a lepota i moć idu jedno uz drugo - kaže diplomatski Vanesa Šokčić.

DIPLOMATA: Vanesa Šokčić


Mnoge pevačice, što u šali, što ozbiljno, priznaju da udvaranje političara nikada ne bi odbile. Ali, izgleda da se takva prilika pruža retko i samo odabranima.


- Ne mogu da lažem da su mi se udvarali političari kad nisam imala tu čast! A i kako da mi se udvarali kad se ne krećem u tim krugovima? Ne mogu da kažem da bih baš odbila nekog zgodnog političara. U stvari, krajnje je vreme da se u mene zagleda neki moćan političar koji bi mi pogurao karijeru. Ali, nisam ja te sreće. Da bi se nešto našlo, mora i da se traži. Da imam nekog dobrog drugara iz sveta politike, možda bih iz zezanja odglumila vezu sa njim, ako to može da pomogne njemu i meni- iskrena je Goca Božinovska.

Prepoznala bih Tadića


- Politika i političari me ne zanimaju i jedino bih prepoznala Borisa Tadića. Politika, estrada, sve je to isto! Pevači se pred kamerama ljubakaju i kao nešto se vole, a čim se kamere ugase - pljuju se, ogovaraju, sapliću... Kod političara je obrnuto, oni se svađaju ispred kamera, a posle emisije zajedno idu na piće kao najbolji prijatelji. Meni je strašno što se žene lože na moć, a političari su oličenje moći. Pre bih crkla od gladi nego sa nekim bila iz koristi - tvrdi Milena Ćeranić, koja ne veruje u iskrenu ljubav između pevačica i političara. 

2024 © - Vesti online