Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Subota 03.12.2011.
08:38
Alo! A

Ceca dobila zahvalnicu, Seka i Lukas izvisili

Za humanitarnu pomoć koju je prošle godine uručila gradu Kraljevu zarad saniranja posledica zemljotresa - tri šlepera građevinskog materijala i četiri puta po 50.000 dinara za višečlane porodice - Svetlana Ražnatović je ovih dana dobila zahvalnicu od gradonačelnika Ljubiše Simovića.

Dobila bolji tretman nego neke od njenih kolega: Svetlana Ražnatović Ceca
 

I to je lepo, jer treba ljudima uručiti priznanje kada urade nešto za opštu dobrobit. Međutim, ovakav potez ovih dana prerasta u skandal, ali ne zbog toga što je Ceca dobila zahvalnicu, već zbog toga što, kako piše beogradski “Alo!“, isti tretman nisu dobile njene kolege Svetlana Aleksić i Aleksandar Vuksanović!


Kako je za “Alo!“ ispričao izvor koji je insistirao na anonimnosti, Seka i Aca, koji su inače Cecini dobri prijatelji, veoma su se začudili kada su shvatili da ih je gradonačelnik Kraljeva zaboravio:


- Ni Seka ni Aca nisu pomagali Kraljevčanima zarad marketinga, ali bili su neprijatno iznenađeni videvši da postoje zahvalnice, a da ih oni nisu dobili, iako su takođe pomogli Kraljevčanima. Seka Aleksić bila je prva javna ličnost koja je nakon katastrofalnog zemljotresa koji je zadesio Kraljevo odmah posetila taj grad i donirala neophodna sredstva. Nakon toga, Aca Lukas je sa svojim kolegama preko producentske kuće “Beoton“ organizovao koncert u “Beogradskoj areni“, a ceo prihod je doniran za ugrožene Kraljevčane. Na istom koncertu pevala je i Seka Aleksić, što samo potvrđuje činjenicu da je humana. Pored njih, u “Areni“ su pevali i Aco Pejović, Zorica Brunclik, Saša Kovačević, Ana Kokić, Dejan i Saša Matić, Ivana Selakov, Marija Šerifović i Snežana Đurišić - rekao je sagovornik lista “Alo!“.

Humani pevači dali 5 miliona dinara!

Vlasnik “Beotona“ i saradnik Ace Lukasa Saša Mirković za “Alo!“ je rekao:
- Kompanija “Beoton“ i Aca Lukas su za unesrećene ljude u Kraljevu prikupili ukupno 5.305.000 dinara. Nismo dobili od SO Kraljevo zahvalnicu, ali nam je drago što smo pomogli ljudima koji su imali problem, a od političara nismo bolji odnos ni očekivali, njima je bitno da se promovišu - rekao je Mirković.

Isti izvor je dodao da je zanimljivo da je koncert u “Beogradskoj areni“ otvorio lično gradonačelnik Kraljeva, koji je, kada je zamoljen za komentar na ovu temu, dao sledeće objašnjenje:

- Lično sam naložio da se pošalje preko 400 zahvalnica, a za Acu Lukasa i Seku Aleksić sam usmeno posebno napomenuo. Nisam znao da nisu dobili zahvalnice, saznao sam od vas. Moj protokol je napravio grešku i za to će biti kažnjen. Inače, zahvaljujem se svima na velikoj humanosti i upućujem izvinjenje svima onima koji nisu dobili zahvalnice - izjavio je Ljubiša Simović.


A da Seka i Lukas nisu jedini koji su preskočeni u dodeli priznanja, potvrdili su nam i Marija Šerifović i Saša Kovačević, a rođena Kraljevčanka Snežana Đurišić rekla nam je sledeće:


- Meni je mnogo važnije da su pare otišle u prave ruke, a otišle su tamo gde treba, nego papir na kojem mi neko zahvaljuje. Ali, svakako bi mi prijalo da me se neko setio i zahvalio, jer je Kraljevo moj grad. Nedavno mi je jedna devojčica iz Kraljeva koja je dobila pomoć poklonila šal i to mi je najveća zahvalnica - izjavila je za naš list legendarna folk pevačica.

POVEZANE VESTI

Subota 03.12.2011. 09:41
Odlicna je nasa Ceca
Subota 03.12.2011. 14:15
БРАВО КРАЉЕВО И ХВАЛА ЦЕЦО А И ОСТАЛИМА СВИМА КОЈИ СУ ПОМОГЛИ ИЗГРАЊУ КРАЉЕВА ПОСЛЕ ЗЕМЉОТРЕСА
Subota 03.12.2011. 09:52
koja stipsa,zena ima milione a uplatila jedva 2000 evra.Za razliku od nje Bred Pit je dao milion dolara za Haiti.Mada po kuloarskim pricama Ceca je duzna i tuzna,potrazioca ima sve vise.Ako je bankrotirala onda joj je oprosteno.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online