Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Sreda 02.11.2011.
14:35
Blic A

Brena dovela bugarskog premijera do pobede

Pozovi Lepu Brenu u goste dva dana pred izbore i - pobeda je zagarantovana! Još ako ti usred predizborne ćutnje na uvo zapeva "Jovano, Jovanke", osvojićeš vlast. Ovo uputstvo primenio je Bojko Borisov, premijer Bugarske i - gle čuda, na izborima je pobedio upravo kandidat njegove stranke Rosen Plevneliev.

Brena i Boba u zagrljaju bugarskog premijera

Bugarski mediji sve češće poslednjih dana dovode u vezu posetu Lepe Brene i pobedu Borisovljevog kandidata na izborima. Naša folk zvezda je u Bugarskoj neverovatno popularna, njene pesme se emituju na radio-stanicama, a spotovi po televiziji.

Pre 20 godina održala je spektakularan koncert na stadionu "Levski" pred 80.000 ljudi i taj rekord nijedan pevač u Bugarskoj nije oborio.

Znajući to, Borisov se usred predizborne ćutnje sastao sa Brenom, izljubio se i slikao za novine i televiziju i - pobedio. Doduše, Brena u Bugarsku nije otišla da podrži ovog političara, već da najavi koncert trećeg decembra. Posle toga je, na poziv premijera, svratila do Vlade i posetila ga u društvu stotinak medijskih ekipa koje su je u stopu pratile.

Posle srdačnog razgovora, zapevala mu je njegovu omiljenu pesmu "Jovano, Jovanke" i za stotinak bugarskih medija izjavila: "Mislim da je Borisovljev mandat veoma uspešan i da će on podići Bugarsku na visok nivo".

S Brenom je u poseti bugarskom premijeru bio i Sobodan Živojinović, pa su mediji saznali i za neverovatne sportske uspehe njihovog aktuelnog premijera koji je pre nekoliko meseci u teniskom meču pobedio Bobu.

Upravo ovaj događaj dovodi u vezu Lepu Brenu, pevačicu, i Aleksandra Konuzina, ambasadora Rusije. I on je onomad svratio u Niš na predizborni skup naprednjaka. Samo što se Brena meša u unutrašnju politiku Bugarske, a Konuzin u našu.

Pevačica će u arenu "Armejec" sleteti helikopterom, baš kao pre 20 godina, kad se nad stadionom pojavila u Čaušeskovoj letilici. Možda ovoga puta to bude helikopter bugarske vlade, jer joj makar toliko Borisov duguje za pobedu na izborima.

POVEZANE VESTI

Sreda 02.11.2011. 17:25
Kakve gluposti pisete. Zahvaljujuci Breni pobedio Borisov kandidat. Pa koja je ona i u cemu ona moze da utice na politickoj sceni Bugarske. Ko li cita ove gluposti . Izgleda jedino ja.
Sreda 02.11.2011. 22:50
Bugari su poznata elita, i dzet-seterska nacija... Ne bi se oni primili na takve gluposti, ipak su oni intelektualci...
Sreda 02.11.2011. 23:11
Волели је или не али мора се признати да Брена једноставно оставља јак утисак где год се појави , жена има харизму и моћ да утиче на људе и догађаје и просто те хипнотише својом појавом . Барем смо ми били сведоци тога свега кад је жена била на врхунцу славе . Изгледа да се Бугари и дан данас са страхопоштовањем сећају баба Вангиног пророчанства о Брени које је буквално гласило : " С неба ће се спустити жена изузетне лепоте , светлог лица и сребрнасто плаве косе и сви ће је пуно волети " . Тако је и било ...........
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online