Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Subota 04.06.2011.
19:49
Svet A

Ceca posetila manastir i rodno mesto

Pevačici Svetlani Ražnatović uskoro bi trebalo da počne kućni pritvor koji će trajati osam meseci, pa je odlučila da prethodno poseti manastir Grabovac kod Obrenovca, kao i roditelje u Žitorađi.

Želi da bude duhovno mirna: Svetlana Ražnatović

"Ceca obavlja poslednje pripreme pred kućni zatvor i jako joj je bitno da psihički i duhovno ostane mirna. Neće joj biti lako da narednih osam meseci provede u kući, ali je to prihvatila na najbolji mogući način, bar za sada. Ona očekuje da presuda svakog trenutka stupi na snagu i da dođu da joj stave narukvicu na nogu, pa svaki dan koristi kao poslednji pred zatvor. Početkom sedmice posetila je manastir Grabovac kod Obrenovca, u koji inače često ide, kako bi se pomolila za svoje i zdravlje porodice i posavetovala se sa monasima kako da prevaziđe sve što je čeka narednih meseci. Ona je ostala nekoliko sati u manastiru, poslušala molitvu i nakon razgovora sa monasima otišla", rekao je za ''Svet'' izvor blizak pevačici.

Ražnatovićeva, kako piše beograsdski list, najviše brine kako će odsluženje njene kazne podneti roditelji Slobodan i Mira, pa je odlučila da se lično uveri da li su dobro i poseti roditeljsku kuću.

"Ceci je najžalije što njena porodica sve ovo preživljava možda čak i bolnije nego ona sama. Otac Slobodan duboko je povređen što njegovu mezimicu terete i stalno je zove kako bi mu bilo lakše. S druge strane, majka Mira se trudi da izbalansira situaciju, ali su i na njoj vidljivi tragovi tuge, što Cecu dodatno boli. Cecini roditelji su bili kod nje za Anastasijin rođendan, ali ih je ona i ove sedmice posetila u Žitorađi. Ceca voli da ode tamo u devojačku sobu i ispriča se sa svojima uz domaću kafu i ručak koji njena mama spremi. Iako će najverovatnije jedna od tri destinacije koje izabere da posećuje tokom zatvora biti porodična kuća u Žitorađi, Ceca je želela to da uradi i kao slobodna", kazao je pomenuti izvor.

U pevačicinu vilu u Beogradu je doneto sve što će joj biti potrebno tokom pritvora, a imaće pravo i na dodatne zahteve koje će razmatrati Uprava za izvršenje krivičnih dela preko posrednika koji će Cecu svakoga dana kontrolisati.

POVEZANE VESTI

Subota 04.06.2011. 21:32
hahaa,jos malo pa cu cuti vest da se zamonasila,jos kad bi vratila te pare i silne kradene dragulje mozda bi i postala svetica.
Subota 04.06.2011. 23:20
Bitno je da je bas u to vreme kad su Generala hapsili ona pustila svoju pesmu,pa sto Ceco nesaceka bar sedam dana,jesi bedna bila si i bices,sram te bilo,nikada se ti neces smiriti nikad!Bednice!
Nedelja 05.06.2011. 02:24
Bice da od Beograda do Zitoradja nema ni jednog manastira u kojem bi Ceca nasla svoj dusevni mir!!! Ako ti Grabovac ne donese dusevni mir - nece ni neko drugo selo.:-))) Koja je ovo glupost, da nas Bog sacuva! Uskoro cemo moci sigurno i da gledamo Cecu u pritvoru, kao u Velikom bratu, jer mediji ocito nemogu da zive i opstanu bez njenih pojava! Mora da su u fazi sve pripreme kamera, pa cemo moci da je gledamo na TV Pinku, cak i kad bude isla da piski... A do tad mora da zatrazi blagoslov i Crkve, i mame, i tate... Pa onda u "Za javnost 24 sata dostupan pritvor Cece Raznatovic" !!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online