Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Četvrtak 29.05.2014.
10:33
V. Tasić - Vesti A

Pevačice mlade po svaku cenu

Mnoge pevačice, posebno one koje su zagazile u petu, šestu ili sedmu deceniju, po svaku cenu žele da ostanu što duže mlade i poželjne, jer konkurencija na estradi je sve surovija. Često ne pitajući za cenu odlaze kod estetskih hirurga operišu i ispravljaju sve što mogu, podvrgavaju sebe rigoroznim dijetama zbog čega padaju u nesvest, dok je botoks postao uobičajena stvar u borbi sa borama i godinama.

Nerado govori da li je i koliko estetskih operacija imala: Lepa Brena
 

Lepa Brena nerado govori da li je i koliko estetskih operacija imala. Ali, od istine se ne može pobeći i dovoljno je pogledati njene slike iz mladosti i kako izgleda danas sa 53 godine, pa da i laiku bude jasno da sve manje liči na samu sebe. Iako nerado priča o tretmanima na koje ide, Brena kritikuje teror mladosti, koji propagiraju mediji.


- Nikada nisam bila protiv negovanja, ali ovo oko podmlađivanja žena postalo je okrutno! To je takav medijski atak od krema, bjuti slipa do plastičnih operacija, da svi koji nemaju samopouzdanje mogu da pokleknu - kaže Brena, koja priznaje da izbegava ogledala posebno u liftovima i kabinama za presvlačenje u prodavnica zbog lošeg osvetljenja, koje naglašava svaki nedostatak na licu.
 

Karleuša zažalila

 

Imala komplikacije zbog silikona: JK
 

- Nikada nisam krila da sam korigovala grudi, ali sam zbog toga zažalila, jer sam imala mnoge komplikacije. Nikada nisam imala ni jednu drugu intervenciju na licu ili telu, ako ne računam dva carska reza i operaciju slepog creva. Samo mi je smešno kakve me sve priče prate. Nemam ništa protiv plastične operacije i čim budem videla da mi nešto visi ili bude višak sa zadovoljstvom ću to otfikariti bez da se bilo kome pravdam - kaže Jelena Karleuša.

Vesna Zmijanac godinama je bila ponosna na svoje bore, a onda je pre tri godine i ona odlučila da se podmladi, ne samo zbog sebe već i svog 14 godina mlađeg partnera Željka Rstića. Znajući da njen novi izgled neće proći neprimećeno i da će novinari svakako iščeprkati da se podmladila kod estetskog hirurga, ona je odlučila da njena operacija bude javna. Slikala se na operacionom stolu dok su joj hirurzi zatezali lice.


- Doktorima sam samo rekla da pokušaju da izgledam što je prirodnije moguće, a ne da od mene naprave voštanu figuru. Na moje zadovoljstvo sve su fenomenalno odradili - pričala je tada Vesna i priznala da bi davno išla na fejslifting da je znala da neće biti bolova. Na sličan tretman, bar kako spekulišu mediji, bila je i Danica Maksimović, ali ona o tome ne želi da kaže ni reč.


Suzana Mančić
nikada nije krila da uz pomoć najrazličitijih tretmana pokušava da što duže ostane mlada. Osim strogih dijeta kojima se podvrgavala kako bi ostala vitka, Suzana je koristila botoks, ali za razliku od brojnih pevačica bar je uspela da zadrži svoj lik, da i dalje liči na sebe. Za Nedu Ukraden, koja je zagazila u sedmu deceniju života, već godinama pričaju na estradi da ne izbija iz ordinacije estetskog hirurga. Ali, ona tvrdi da ima drugačije metode za podmlađivanje.


- Ja idem na radio-talase kojima podmlađujem lice. Na tretmane idem dva puta godišnje i ponosna sam što još mogu da se slikam u kupaćem kostimu - rekla je Neda, koja igra tenis, zdravo se hrani i ne pije ništa drugo osim vode.
 

Sve mlađa Ceca

Posle 30. žene vode tešku borbu sa gravitacijom: Ceca

I mnogo mlađe pevačice teško se mire sa godinama, pa je tretmanima podmlađivanja nije odolela ni Ceca Ražnatović.

 

O tome šta je sve radila na sebi ne želi da prizna ni za živu glavu, ali je jasno da sve češće posećuje estetske hirurge koji joj doteruju usne, lice, zadnjicu...
- Posle 30. žene vode tešku borbu sa gravitacijom. Nekako nas sve vuče na dole, a mi bismo sve hteli da vratimo onako devojački na gore, što je malo teže naravno. Ali, tu postoje tretmančići, pravilna ishrana, mada nisam rob toga, jedem sve što mi prija ali ne preterujem - rekla je svojevremeno Ceca.

POVEZANE VESTI

Petak 30.05.2014. 08:34
U pitanju je zdrava ishrana na bazi ukusnog brokolija...
Petak 30.05.2014. 17:54
Ova što se porodila carskim rezom,mogla je komotno da se porodi pomoću ULT-a.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online