Subota 04.06.2011.
19:49
Svet

Ceca posetila manastir i rodno mesto

Želi da bude duhovno mirna: Svetlana Ražnatović

"Ceca obavlja poslednje pripreme pred kućni zatvor i jako joj je bitno da psihički i duhovno ostane mirna. Neće joj biti lako da narednih osam meseci provede u kući, ali je to prihvatila na najbolji mogući način, bar za sada. Ona očekuje da presuda svakog trenutka stupi na snagu i da dođu da joj stave narukvicu na nogu, pa svaki dan koristi kao poslednji pred zatvor. Početkom sedmice posetila je manastir Grabovac kod Obrenovca, u koji inače često ide, kako bi se pomolila za svoje i zdravlje porodice i posavetovala se sa monasima kako da prevaziđe sve što je čeka narednih meseci. Ona je ostala nekoliko sati u manastiru, poslušala molitvu i nakon razgovora sa monasima otišla", rekao je za ''Svet'' izvor blizak pevačici.

Ražnatovićeva, kako piše beograsdski list, najviše brine kako će odsluženje njene kazne podneti roditelji Slobodan i Mira, pa je odlučila da se lično uveri da li su dobro i poseti roditeljsku kuću.

"Ceci je najžalije što njena porodica sve ovo preživljava možda čak i bolnije nego ona sama. Otac Slobodan duboko je povređen što njegovu mezimicu terete i stalno je zove kako bi mu bilo lakše. S druge strane, majka Mira se trudi da izbalansira situaciju, ali su i na njoj vidljivi tragovi tuge, što Cecu dodatno boli. Cecini roditelji su bili kod nje za Anastasijin rođendan, ali ih je ona i ove sedmice posetila u Žitorađi. Ceca voli da ode tamo u devojačku sobu i ispriča se sa svojima uz domaću kafu i ručak koji njena mama spremi. Iako će najverovatnije jedna od tri destinacije koje izabere da posećuje tokom zatvora biti porodična kuća u Žitorađi, Ceca je želela to da uradi i kao slobodna", kazao je pomenuti izvor.

U pevačicinu vilu u Beogradu je doneto sve što će joj biti potrebno tokom pritvora, a imaće pravo i na dodatne zahteve koje će razmatrati Uprava za izvršenje krivičnih dela preko posrednika koji će Cecu svakoga dana kontrolisati.

2024 © - Vesti online