Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 08.03.2011.
20:35
Z. Vicelarević - Vesti A

Čola i Dragana "zapalili" Frankfurt

Koncert Zdravka Čolića i Dragane Mirković koji su proteklog vikenda u franfurtskoj " Union Hale " priredile ove dve pevačke zvezde prevazišlo je sva očekivanja. Fantastična atmosfera, publika i pevači, pa ni organizatori nisu krili zadovoljstvo.

Zdravko Čolić i Dragana Mirković
 

Prve zvuke pesme "Ej, draga, draga...", kojom je Čola započeo koncert, publika je dočekala velikim aplauzom i vriskom, kako je to uobičajeno na njegovim nastupima. Ređao je uvek elegantni Sarajlija hitove, a njegovi obožavaoci su pevali zajedno sa njim.
 

- Kako ga ne bismo obožavali kad je Čola popularan od kad znam za njega, ma od kad znam za sebe - reče Dejan Jeličić. Kad je atmosfera dovedena do usijanja, na scenu je stupila Dragana Mirković i sa Čolom duetu otpevala pesmu "Čaje šukarije".
 

- Osećala sam se kao devojčica, najiskrenije. U trenutku sam pomislila: Jao, pevam sa Zdravkom, još i ta pesma, stvarno divno! - rekla je Dragana.

Dragana sa obožavaocima
 

Ona je koncert nastavila istim tempom, ali u drugom ritmu, što je pokazalo da su organizatori bili u pravu kad su se odlučili za ovakvu kombinacju. Union hala bila je puna do poslednjeg mesta, što govori da su Zdravko i Dragana dve velike zvezde, ali i dokazuje da je Aca Glišić, jedan od najpoznatih menadžera u ovom delu Nemačke, postavio nove granice u ovom poslu.
 

Koliko često radite ovakve koncerte?

- Sa Draganom Mirković sam već jednom nastupao u Parizu davne 1995. godine i zadovoljstvo mi je kad se pojavi prilika da radimo kao i večeras zajedno. Inače, nisam do sada radio mnogo ovakvih koncerata ni sa kim, osim, ako se vratim malo unazad, samo jednom sa Brenom - rekao je za "Vesti" Zdravko Čolić u pauzi nastupa

Da li ste razmišljali da uradite neki duet sa Draganom?

- Za sada nisam, ali sve se može i nikad se ne zna.
 

Kako komentarišete priče da će još neke pevačice u junu imati koncerte kada i vi?

- Termin za moj koncert u Beogradu je 25. jun. U principu, svako ima svoju publiku i mislim da nas to ne dotiče puno. Jedino što je, možda, isti budžet u nekim slučajevima, pa može da utiče na to. Ljudi koje se bave mojim koncertima su rezervisali taj termin još u novembru prošle godine - rekao je Čola.
 

Pored brojne publike u VIP delu bilo je mnogo poznatih i uglednih ličnosti: Saša Matić, Nikola Stanković, direktor Hemofarma iz Bad Homburga dr Zoran Milaković, Dušan Vidaković, predsednik kompanije Nidda Verlag (izdavač "Vesti") i mnogi drugi.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online