Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 12.10.2015.
00:44
Z. Vicelarević - Vesti A

Draganin i Čolin muzički spektakl

Koncert Dragane Mirković i Zdravka Čolića proteklog vikenda u frankfurtskoj Union hali bio je spektakl po kome će se pamtiti muzička jesen u Nemačkoj. Union hala prepuna, publika raspoložena, Dragana i Čola fenomenalni, atmosfera fantastična, organizacija na najvišem nivou, moglo se čuti nakon koncerta u Frankfurtu.

Z. Vicelarević
Priredio nezaboravno veče: Zdravko Čolić

- Ovo je drugo gostovanje sa Zdravkom u Frankfurtu i prošli put je bilo lepo, a sada mi se čini da je još lepše. Primetila sam da na svakom koncertu kažem da mi je ovaj koncert najbolji pa i sad kažem da mi je i ovaj koncert najbolji. Organizacija je super. Aca Glišić ili kako ga mi zovemo, Aca Menadžer, pokazao se galantno kao i uvek. Od samog dočeka pa do kraja sve je bilo na zavidnom nivou. Publika je u Frankfurtu savršena, kao i prošli put. Ja volim ovaj grad jer imam ovde puno prijatelja. A pritom, Zdravko i ja na jednom mestu, mislim šta više da kažem. Družimo se i van koncertnih hala. Jako mi je drago da kada se Zdravku pojavi prilika da sa nekim nastupa, on uvek mene izabere, što mi se strašno sviđa - rekla je Dragana Mirković posle koncerta u Frankfurtu.

Zadovoljstvo što nastupa sa svojom koleginicom nije krio ni Zdravko Čolić.

- U Frankfurtu sam često, imam prijatelja puno. Ponovo sam ovde sa Draganom i baš mi prija. Inicijativa je potekla od Ace Glišića koji je divan čovek. Publika je divna i atmosfera je odlična, uživamo svi i stvarno je jedno lepo veče - rekao nam je Zdravko Čolić kratko pre drugog bloka.
Jedan od najvećih obožavaoca Dragane Mirković je i Ervin Kandić iz Bad Nauhajma.

- Večeras sam ovde samo zbog Dragane Mirković. Ovde sam sa bratom Fahrudinom Kandićem i našom familijom. Ja nju volim 30 godina i njene prve 62 pesme znam napamet. Dragana je kraljica. Jedina je naša pevačica koja je karijeru napravila bez skandala. Jedina je prava dama naše estrade. Ona, pa praznih milion mesta, pa idemo dalje. Mi muškarci smo ovde zbog Dragane, a naše supruge su došle zbog večitog momka Zdravka Čolića. Kao što su ga volele naše bake, naše majke, naše žene, sada ga vole i naše ćerke - rekao je Ervin Kandić.

Malo iznenađenje: Ivona Glavašević i Dragana Mirković

Došli smo da slušamo podjednako i Draganu i Zdravka, u stvari, moja supruga Slađana je na koncertu zbog Dragane, a ja sam zbog Zdravka. Oboje su velike zvezde i teško je stvarno reći ko je bolji. Sa nama su i naši prijatelji, familija Budimir, Bate, Ivana, Paolo i Mirko. Koncert je odličan. Svaka čast. Organizatori su fantastičan posao uradili - kaže Dražen Živković iz Frankfurta, golgeter našeg krajsoberligaša KSV Tempa.

I Ivana Budimir je došla na koncert zbog oboje, a njen rođak Bate Budimir je dodao:
- Rođaka me je pitala da li ću na koncert Dragane im Čole. Rekoh joj, ok je Dragana ali ja idem samo zbog Čole.

Adela Husić je došla najviše zbog Dragane, ali njena prijateljica Aida Baličevac je baš htela da kaže:
- Meni je bilo više da dođem zbog Čole. On je Sarajlija kao i ja i zauvek momak i nebitno je koliko ima godina uvek je atraktivan.

I Adela i Aida su prvi put uživo videle Zdravka, a na Draganinom koncertu su već bile.
- "Vesti" čitamo skoro svaki dan i tu smo videli da u Frankfurtu gostuju Dragana i Zdravko. Živimo u Vizbadenu i nije nam bilo daleko da dođemo na koncert. Super su oboje, mada sam ja došao više zbog Dragane, a moja supruga Dušica je, naravno, zbog Zdravka - kaže nam bračni par Dušica i Miroslav - Mimi Vojkić, Negotinci iz Vizbadena.

Torta od obožavateljke

Ivona Glavašević iz Frankfurta je više nego obožavateljka Dragane Mirković.
- Upoznala sam je kad sam imala 11 godina i od onda je ona za mene sve. Na njene koncerte sam obavezno kad god mi se ukaže prilika. Bila sam u Minhenu, Forchajmu, Diseldorfu, Tuzli, odakle sam poreklom i naravno oba puta u Frankfurtu. Za večeras sam joj priredila malo iznenađenje. Napravila sam za nju tortu na kojoj piše DM Sat jer znam da mnogo voli njenu televiziju. Oko torte su mi pomogli u Bebolinu u Ofenbahu - kaže Ivona.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online