Utorak 08.03.2011.
20:35
Z. Vicelarević - Vesti

Čola i Dragana "zapalili" Frankfurt

Zdravko Čolić i Dragana Mirković
 

Prve zvuke pesme "Ej, draga, draga...", kojom je Čola započeo koncert, publika je dočekala velikim aplauzom i vriskom, kako je to uobičajeno na njegovim nastupima. Ređao je uvek elegantni Sarajlija hitove, a njegovi obožavaoci su pevali zajedno sa njim.
 

- Kako ga ne bismo obožavali kad je Čola popularan od kad znam za njega, ma od kad znam za sebe - reče Dejan Jeličić. Kad je atmosfera dovedena do usijanja, na scenu je stupila Dragana Mirković i sa Čolom duetu otpevala pesmu "Čaje šukarije".
 

- Osećala sam se kao devojčica, najiskrenije. U trenutku sam pomislila: Jao, pevam sa Zdravkom, još i ta pesma, stvarno divno! - rekla je Dragana.

Dragana sa obožavaocima
 

Ona je koncert nastavila istim tempom, ali u drugom ritmu, što je pokazalo da su organizatori bili u pravu kad su se odlučili za ovakvu kombinacju. Union hala bila je puna do poslednjeg mesta, što govori da su Zdravko i Dragana dve velike zvezde, ali i dokazuje da je Aca Glišić, jedan od najpoznatih menadžera u ovom delu Nemačke, postavio nove granice u ovom poslu.
 

Koliko često radite ovakve koncerte?

- Sa Draganom Mirković sam već jednom nastupao u Parizu davne 1995. godine i zadovoljstvo mi je kad se pojavi prilika da radimo kao i večeras zajedno. Inače, nisam do sada radio mnogo ovakvih koncerata ni sa kim, osim, ako se vratim malo unazad, samo jednom sa Brenom - rekao je za "Vesti" Zdravko Čolić u pauzi nastupa

Da li ste razmišljali da uradite neki duet sa Draganom?

- Za sada nisam, ali sve se može i nikad se ne zna.
 

Kako komentarišete priče da će još neke pevačice u junu imati koncerte kada i vi?

- Termin za moj koncert u Beogradu je 25. jun. U principu, svako ima svoju publiku i mislim da nas to ne dotiče puno. Jedino što je, možda, isti budžet u nekim slučajevima, pa može da utiče na to. Ljudi koje se bave mojim koncertima su rezervisali taj termin još u novembru prošle godine - rekao je Čola.
 

Pored brojne publike u VIP delu bilo je mnogo poznatih i uglednih ličnosti: Saša Matić, Nikola Stanković, direktor Hemofarma iz Bad Homburga dr Zoran Milaković, Dušan Vidaković, predsednik kompanije Nidda Verlag (izdavač "Vesti") i mnogi drugi.

2024 © - Vesti online