Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 19.09.2014.
08:00
Vestionline A

Poboljšajte njegov rad u samo pet koraka

Erektilna disfunkcija ne leči se samo uz pomoć male, plave tablete. U stvari, nekoliko je faktora na koje treba obratiti pažnju, a uz promenu nekih životnih navika moguće je postići velika poboljšanja u seksualnom životu.

I ona će biti oduševljena vašom erekcijom
 

Prema novom istraživanju objavljenom u časopisu za seksualnu medicinu, faktori na koje se može uticati, a koji mogu pomoći u lečenju erektilne disfunkcije su telesna težina, konzumacija alkohola i fizička aktivnost.

Ovo su pet navika koje bi trebalod a promenite ukoliko imate problema sa erekcijom. Njihovom promenom ne samo da ćete se bolje pokazati u krevetu, već će vam se i opšte zdravlje poboljšati.

Zašto se muškarci bude sa erekcijom?

Težina - Pazite da održavate zdrav indeks telesne mase, jer muškarci s viškom kilograma imaju i mnogo niži nivo testosterona.

Spavanje - Prvo na čemu se može uočiti da muškarac ima problema sa spavanjem jeste nedostatak jutarnje erekcije. Moguće je da bolujete od apneje koja može da utiče na ciklus spavanja, ali i normalne cikluse erekcije koji se događaju tokom noći.

Fizička aktivnost - Poznato je da žene koje vežbaju imaju bolji seksualni život od onih koje nisu u formi, a isto važi i za muškarce. Pored toga što ćete izgubiti višak kilograma i imati više energije, bolje ćete se osećati i biti samouvereniji. Još jedna dobra strana vežbanja je što posle treninga raste nivo testosterona pa ćete brzo biti spremni za drugu vrstu vežbanja.

Ishrana - Možda biste mogli da izbegnete večernje grickanje čipsa uz utakmicu. Smanjivanje holesterola može da pomogne u povećanju testosterona, tako da je pažljivo odabrana ishrana nužna za dobro seksualno funkcionisanje. Takođe, visok nivo šećera u krvi kod dijabetičara može da utiče na funkcionisanje nerava u penisu. U toj situaciji, jednostavan gubitak kilograma može da pomogne s kontrolom šećera i povratkom signala u nerve.

Konzumiranje alkohola - Malo alkohola može pomoći muškarcima s erektilnim disfunkcijama. Jedno do dva pića dnevno mogu da smanje rizik od srčano-nervnih problema, glavnog uzroka nastajanja erektilnih disfunkcija. Ali, pripazite s pićem, jer je prilikom testiranja životinja dokazano da povećan unos alkohola može da uzrokuje grčenje penisa što je suprotno od onog što treba činiti tokom seksualnog odnosa.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online