Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Ponedeljak 21.10.2013.
08:00
telegraf.rs A

Prevarili ste je? E pa naje... pardon, nagrabusili ste

Preljuba može da se oprosti, ali retko kada i zaboravi. Ma koliko se žena tudila da smetne s uma to da je u jednom trenutku neka druga bila poželjnija i seksepilnija njenom muškarcu, to joj vrlo često ne polazi za rukom. Gorak ukus ostaje zauvek u ustima, a muškarac preljubnik, hteo - ne hteo, neke posledice mora da trpi zbog onoga što je uradio.

Zbog par trenutaka radosti, čeka vas sumoran nastavak života
 



Zbogom privatnosti

U trenutku kada ste odlučili da prevarite svoju partnerku, dobili ste možda strastven seks, ali i izgubili dosta toga. Žena vam je možda oprostila, ali je isto tako naoštrila čula ka svakom vašem pokretu. Mali kiks, i gotovi ste. Nema sitnih laži o tome gde ste i s kim ste, nema tajnog dopisivanja, fejsbučenja s raznim cicama i čuvenih muših večeri s prijateljima, uz pivo i fudbal. Još mnogo će vode poteći dok ponovo ne zaslužite poverenje.


Svaku svađu gubite u startu

Njen kec iz rukava, ma šta god da je uradila, uvek će biti “Ti, meni kažeš. A šta si ti meni uradio?”. Ovo očekujte i sada, i nakon šest meseci, pa čak i nakon dve godine. Uvek će imati tu prednost nad vama, jer argumenti neće postojati u tom trenutku.

Sve se menja

Ma koliko da se oboje trudite da izgladite stvari, uvek će nad vama biti taj nevidljiv oblak preljube. Pravićete se oboje da ga ne vidite, ali ćete dobro znati da je on tu i osećaćete njegovo prisustvo.

Hodaćete po jajima

Ako ste prevarili, moraćete da trpite posledice,a između ostalog u njih spada i oprez pri svakom pokretu, svakoj izgovorenoj reči i svakom potezu. Moraćete bar upola da budete nežniji i pažljiviji nego na početku veze, ekstra trud moraćete da ulažete konstantno ne bi li žena shvatila koliko vam je zaista stalo.


Trpeće i vaš novčanik

Poklon za godišnjicu, poklon za rođendan, a zatim i kupovina te prelepe skupe haljine koju je videla u izlogu i o kojoj priča danima. Svi znamo da žene padaju na poklone i na taj vid pažnje, stoga ćete morati da se otvorite i na taj način joj pokažete da mislite na nju.

POVEZANE VESTI

Utorak 22.10.2013. 10:58
A sto uvek pisete, o jednoj strani, kao da to nije sve jedno ko koga prevari, a ako cemo realno danas zene mnogo vise varaju i cine preljube nego muskarci!! Samo sejete gluposti, ko Monsanto GMO!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online