Ponedeljak 21.10.2013.
08:00
telegraf.rs

Prevarili ste je? E pa naje... pardon, nagrabusili ste

Zbog par trenutaka radosti, čeka vas sumoran nastavak života
 



Zbogom privatnosti

U trenutku kada ste odlučili da prevarite svoju partnerku, dobili ste možda strastven seks, ali i izgubili dosta toga. Žena vam je možda oprostila, ali je isto tako naoštrila čula ka svakom vašem pokretu. Mali kiks, i gotovi ste. Nema sitnih laži o tome gde ste i s kim ste, nema tajnog dopisivanja, fejsbučenja s raznim cicama i čuvenih muših večeri s prijateljima, uz pivo i fudbal. Još mnogo će vode poteći dok ponovo ne zaslužite poverenje.


Svaku svađu gubite u startu

Njen kec iz rukava, ma šta god da je uradila, uvek će biti “Ti, meni kažeš. A šta si ti meni uradio?”. Ovo očekujte i sada, i nakon šest meseci, pa čak i nakon dve godine. Uvek će imati tu prednost nad vama, jer argumenti neće postojati u tom trenutku.

Sve se menja

Ma koliko da se oboje trudite da izgladite stvari, uvek će nad vama biti taj nevidljiv oblak preljube. Pravićete se oboje da ga ne vidite, ali ćete dobro znati da je on tu i osećaćete njegovo prisustvo.

Hodaćete po jajima

Ako ste prevarili, moraćete da trpite posledice,a između ostalog u njih spada i oprez pri svakom pokretu, svakoj izgovorenoj reči i svakom potezu. Moraćete bar upola da budete nežniji i pažljiviji nego na početku veze, ekstra trud moraćete da ulažete konstantno ne bi li žena shvatila koliko vam je zaista stalo.


Trpeće i vaš novčanik

Poklon za godišnjicu, poklon za rođendan, a zatim i kupovina te prelepe skupe haljine koju je videla u izlogu i o kojoj priča danima. Svi znamo da žene padaju na poklone i na taj vid pažnje, stoga ćete morati da se otvorite i na taj način joj pokažete da mislite na nju.

2024 © - Vesti online