Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Utorak 08.10.2013.
08:00
mondo.rs A

Otkrijte po donjem vešu s kim "imate posla"

Poznato je da muškarci vole kad im lepša polovina izgleda seksi, pogotovo u spavaćoj sobi. A da li ste znali da donji veš može mnogo da kaže o karakteru devojke sa kojom "imaš posla". Nije bitno samo koje veličine je njen brushalter, da li se veš lako skida, već i koje je boje i od kakvog je materijala.

Retro veš

Foto: Ilustracija

Veš koji liči na bakin. Nose ga devojke koje ne obraćaju pažnju na "spoljašnju lepotu". One se ne zaljubljuju u bildere, manekene, "glavne u društvu".

One vole intelektualne tipove, muškarce sa kojima imaju o čemu da razgovaraju. Ali, ako ste pomislili da im seks nije bitan, mnogo ste pogrešili. Donji veš "preskaču" jer im je važnije ono što dolazi nakon svlačenja.

Gaćice s porukom

Foto: Ilustracija

Zateći će te ih na duhovitim devojkama, vedrog i mladalačkog duha, "devojčicama" u duši.

Mada, nekada takvim ženama nije samo cilj da vas nasmeju, već i da vam nešto saopšte. Zato, je pažljivo "pročitajte" pre nego što je skinete.

Tange

Foto: Ilustracija

Tange nose žene koje imaju visoko mišljenje o sebi, pre svega o svom telu. Zadovoljne su onim što vide u ogledalu i ne stide, ili jedva čekaju, da to pokažu partneru.

Sa ovim devojkama morate biti oprezni - one znaju šta hoće, ako ne uspete da ih zadovoljite ne folirajte se da bi vam pružile drugu šansu.

Klasični beli veš

Foto: Ilustracija

Ovakav veš vole devojke koje su otvorene i iskrene, a to očekuju i od partnera.

Emocije stavljaju na prvo mesto, ali i seks im je bitan, bez obzira na to što donji veš na njima nije baš seksi.

Karneri, mašnice, cvetići...

Foto: Ilustracija

Veš kakav vole romantične žene koje žele da udovolje partneru. Osim upadljivog veša, ona će vas "poslužiti" i mirišljivim svećama, prigušenim svetlom, tihom muzikom.

Upozorenje - možda će tu negde biti i neka plišana igračka, neki meda, maca, kuca, samo da znate ukoliko vam to baš i nije seksi.

Satenski ili svileni veš

Foto: Ilustracija

Brazilskog" ili bikini kroja, bez mnogo dodataka, čipke, štrasa... jednostavan, a seksi veš nose dame sofisticiranog ukusa.

One zavode suptilno, ali do kraja. Iako njihov veš nije upadljiv, one same jesu i teško ih je zaboraviti, imajte to na umu.

POVEZANE VESTI

Utorak 08.10.2013. 08:21
A sta je sa onima sto ne nose nikakav donji ves?
Utorak 08.10.2013. 12:06
Moja jedna vrlo „jaka“ misao glasi: Male su razlike izmedju dve lepe žene; još se manjim čine kad su žene nagužene.”
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online