Utorak 08.10.2013.
08:00
mondo.rs

Otkrijte po donjem vešu s kim "imate posla"

Retro veš

Foto: Ilustracija

Veš koji liči na bakin. Nose ga devojke koje ne obraćaju pažnju na "spoljašnju lepotu". One se ne zaljubljuju u bildere, manekene, "glavne u društvu".

One vole intelektualne tipove, muškarce sa kojima imaju o čemu da razgovaraju. Ali, ako ste pomislili da im seks nije bitan, mnogo ste pogrešili. Donji veš "preskaču" jer im je važnije ono što dolazi nakon svlačenja.

Gaćice s porukom

Foto: Ilustracija

Zateći će te ih na duhovitim devojkama, vedrog i mladalačkog duha, "devojčicama" u duši.

Mada, nekada takvim ženama nije samo cilj da vas nasmeju, već i da vam nešto saopšte. Zato, je pažljivo "pročitajte" pre nego što je skinete.

Tange

Foto: Ilustracija

Tange nose žene koje imaju visoko mišljenje o sebi, pre svega o svom telu. Zadovoljne su onim što vide u ogledalu i ne stide, ili jedva čekaju, da to pokažu partneru.

Sa ovim devojkama morate biti oprezni - one znaju šta hoće, ako ne uspete da ih zadovoljite ne folirajte se da bi vam pružile drugu šansu.

Klasični beli veš

Foto: Ilustracija

Ovakav veš vole devojke koje su otvorene i iskrene, a to očekuju i od partnera.

Emocije stavljaju na prvo mesto, ali i seks im je bitan, bez obzira na to što donji veš na njima nije baš seksi.

Karneri, mašnice, cvetići...

Foto: Ilustracija

Veš kakav vole romantične žene koje žele da udovolje partneru. Osim upadljivog veša, ona će vas "poslužiti" i mirišljivim svećama, prigušenim svetlom, tihom muzikom.

Upozorenje - možda će tu negde biti i neka plišana igračka, neki meda, maca, kuca, samo da znate ukoliko vam to baš i nije seksi.

Satenski ili svileni veš

Foto: Ilustracija

Brazilskog" ili bikini kroja, bez mnogo dodataka, čipke, štrasa... jednostavan, a seksi veš nose dame sofisticiranog ukusa.

One zavode suptilno, ali do kraja. Iako njihov veš nije upadljiv, one same jesu i teško ih je zaboraviti, imajte to na umu.

2024 © - Vesti online