Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 03.08.2013.
08:00
b92.net A

Osam tipova ličnosti u krevetu

Osim libida i karakter diktira pristup seksualnim igricama i načinu ponašanja u krevetu. Neki su više kreativni, drugi vole da zapovedaju, treći su pravi buntovnici, a prepoznavanje tih osobina može pomoći u osvajanju i zavođenju.

Foto: Ilustracija
 

Kreativac

Ovaj tip stalno je u potrazi za inovacijama, voli da eksperimentiše i najviše od svega boji se da će mu se seksualni život pretvori u rutinu. Seksualne igračke, losion za masažu i seksi donje rublje njegovi su omiljeni rekviziti, a osvojiće ga poker na svlačenje i inicijativa u postelji.

Buntovnik

Buntovnici su vrlo otvoreni, a skloni su avanturama i perverzijama. U krevetu ih može zadržati samo stalna želja za nečim novim, a svojim egzibicijama vole da se hvale prijateljima. Otvoreni su za seks u javnosti, a osvojiće ih sado-mazo fetiši i grickanje bradavica.

Advokat

Ovaj je tip jako strog po seksa pitanju i kontrole začeća. On uživa u seksu, ali uvek je odgovoran i ne može mu se dogoditi pijani seks bez zaštite. On je veran sto odsto partneru, ne šara, ali pre svega zato što se boji polnih bolesti. Osvojiće ga seksi karta tela na kojem mu možete pokazati gde tačno želite da vas dodiruje.

Intelektualac

Intelektualac ​​je u potpunosti upoznat sa anatomijom tela, pa za njega pronalaženje G tačke ne predstavlja nikakav problem. On je proučio sve što ga zanima i uvek zna šta njegov partner voli. Osvojiće ga čitanje erotske literature, lista seksualnih želja i zajedničke kupke.

Sportista

Ovaj tip seks vidi kao savršenu priliku za jačanje mišića. Njemu je to spoj aerobike i užitka, pa koristi svaku priliku za vruće igrice, bilo u prirodi, bilo u krevetu. On voli da isprobava sve poze, a njegovog partnera očekuju maratonske seanse. Noćno kupanje i duga predigra će ga u potpunosti raspametiti.

Romantičar

Za njega nema mesta seksu već vođenju ljubavi. On je romantična duša koja voli dugu predigru, a partner će ga izludeti dodirivanjem osetljivih tačaka. On voli da se okuša u tantričkom seksu jer smatra da mu to pomaže da se poveže s partnerom na višem nivou.

Brižni tip

Ovom je tipu u seksu važniji partnerov užitak nego sopstveni i učiniće sve da ga zadovolji. On nikad ne odbija seks čak ni ako ga zaista boli glava, a strast će rasplamsati romantična večera za dvoje i senzualna masaža koja će probuditi sva čula.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online