Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 26.02.2013.
08:00
Smedia, Hot A

Da li uživate u analnom seksu?

Analni seks je nešto na šta žene pristaju samo zato da bi ugodile partneru? Pogrešno. U stvari, mnoge žene uživaju u analnom seksu. Anus je jako osetljiv i ako se stimuliše na pravi način, to može dovesti do eksplozivnog orgazma.

Predrasuda je da žene upražnjavaju analni seks samo da bi ugodile muškarcima
 

Mnoge žene upražnjavaju analni seks iz čistog uživanja, a ne samo da bi ugodile partneru. Problem je u tome što mnogi muškarci analni seks ne znaju da učine sigurnim i prijatnim kako bi i partnerka uživala.

Ako je ne "napalite" i ako ne koristite dovoljno lubrikanta, neće joj biti zabavno. Zapravo, biće joj jako bolno. Evo kako i ona može da uživa u analnom seksu.

Lubrikanti kao pomoć da analni seks ne bude bolan

Lubrikant je obevezan

Žene ne vole analni seks zato jer može da bude bolan, jako bolan ako se ne praktikuje ispravno. A jedan od razloga zašto je bolan je i seks s nedovoljno lubrikanta. Anus može da bude vrlo suv i osetljiv, zato ga nanesite što više tamo gde treba. Najbolji lubrikant za analni seks je onaj na bazi vode.

Za početak nešto manje od penisa

Ako žena još nije upražnjavala analni seks, a htela bi, morate imati na umu da joj je penis možda prevelik. Čak i s lubrikantom, penis joj može naneti bol. Stručnjaci savetuju da za početak pokušate s nečim manjim. To može biti prst ili neka manja igračka za seks. Danas je ponuda stvarno raznovrsna.

Malo ohrabrenja će dobro doći

Žena voli kad njen partner uživa i kad može da mu priušti užitak. Takođe voli to i da čuje. Dajte joj do znanja koliko uživate s njom, a slobodno je možete i ohrabriti, dok je zagrevate prstom ili igračkom za seks. Recite joj da ima seksi guzu i koliko vas "pali".

Malo "nereda" nije velika stvar

Žena se boji neprijatnosti koja bi mogla da se dogode ako dođe do "nereda". To može da bude razlog da više nikad ne upražnjava analni seks. Recite joj da znate da to može da se desi. Ako se dogodi, ne pravite veliku stvar oko toga. Zajedno se istuširajte ili, još bolje, kako biste to sprečili, žena može da uradi klistir. Važno je da to ne radi tik pre seksa.

Put do savršenog orgazma

Pobrinite se da bude dovoljno uzbuđena

Ako žena nije uzbuđena, neće uživati u analnom seksu i tačka, neće biti dovoljno opuštena da muškarac može da penetrira. Pobrinite se za to – oralni seks, stimulacija klitorisa... Imate više mogućnosti, znate valjda šta voli i u čemu uživa.

I kad je gotovo – nije gotovo

Pošto postignete vrhunac, nemojte samo da se okrenete na drugu stranu i utonete u carstvo snova, čak ni ako ste u velikom iskušenju. Umesto toga, posvetite joj još malo pažnje, razgovor, maženje, zajedničko tuširanje... I još jednom joj dajte do znanja da ste uživali. Neka vidi koliko vam je stalo do nje i do njenih osećanja, neka vidi koliko vam je važna. Ako se oseća emocionalno dobro posle analnog seksa, sigurno će hteti to i da ponovi, piše Hot.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online