Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 10.11.2014.
08:00
menshealth.rs A

Kako da budete bolji u predigri?

Donosimo vam načine na koje možeš unaprediti “igru pre igre” i samim time seks učiniti još boljim, a od vas napraviti odličnog ljubavnika. Mislite da to nije bitno? Grdno se varate, jer verujte, žene pričaju.

Verovali ili ne, predigra je predsulov za svaki dobar seks
 

Ako već nije najbitniji deo, predigra je definitivno jedan od najbitnijih delova svakog dobrog seksa. U slučaju da želiš doživeti i pružiti partnerki seks koji će se pamtiti, bitno je da ne preskačete predigru, da ne bacaš istog trena sve u napad, već da je prie “uletanja” dobro zagreješ i samim time sebi olakšaš stvari. Da, bez preskakanja igre, jer “zagrevanje” partnerke omogućiće vam lakše postizanje cilja, opustićete partnerku i omogućiti joj da lakše dođe do vrhunca.


RADITE JOJ ONO U ČEMU I VI UŽIVATE
Jasno nam je da u trenutku kada ste oboje goli samo razmišljte o tome kako da što pre da dođete do penetracije, ali zapamtite da se mala žrtva sa vaše strane tokom predigre, može kasnije uveliko isplatiti. Ali, to ne znači da predigra mora biti zabavna samo njoj, jer uvek joj možete da radite ono u čemu i vi uživate. Pa u slučaju da vas pale guze, ponudite joj masažu celog tela dok leži na stomaku, a vi uživate u pogledu i dodirima tog dela nenog tela. Samo želimo da vam kažemo da predigra ne mora biti “jednosmerna ulica” i da u njoj možete podednako uživati, ali je potrebno pronaći način koji će odgovarati i vama i njoj.

NEMOJTE ODMAH DA NAVALITE NA EROGENE ZONE
Da, dok je muškarcima dovoljan i najmanji podsticaj da bi bili spremni “da prionu na posao”, žene ipak najčešće vole kad se stvari odvijaju laganijim ritmom. I zato kad dođete u situaciju da je stisnete ka sebi i poigrate se sa njom, nemojte istog trena da navalite na mesta koja joj pružaju najveće zadovoljstvo. Krenite polako, dodirnite joj vrat kada je ljubite, pomilujte joj bedro ili guzu i polako napredujte prema njenom međunožju. I da, kad se nakon nekog vremena tvoja ruka nađe na tom mestu, nemojte da navalite kao manijak, budite nežni i kreni polako, iz nenog ponašanja ćete lako zaključiti da li da krenete malo grublje ili je baš lagani način onaj koji joj najviše odgovara.

POKAŽITE JOJ KOLIKO VAS PALI
Ženama je mentalna strana seksa jednako važna kao i fizički deo, pa nemojte nikako da zaboravite da i reči mogu da igraju ogromnu ulogu kad želite da je napalite. Spomenite koliko vam je seksi u čipkastom donjem rublju, vašoj majici ili da koliko obožavate njenu savršenu guzu ili grudi. To će je još više opustiti i podići joj ego, a baš je to ono što želite u tom trenutku. Dobar kompliment u pravom trenutku napraviće čuda i još će je više zagrejati, a vama olakšati stvari za kasnije.

Opustite partnerku i pomozite joj da dođe do vrhunca
 

INVESTIRAJTE U LUBRIKANT
Osim što će vam pružiti više užitka prilikom seksa, lubrikant možete korisiti na mnogo načina i tokom predigre. Erotska masaža je defintivno jedan od tih načina, pa bi vam malo “klisko” akcije moglo dodatno začiniti igru. Najbolje je što ga stvarno možete korisiti na stotinu načina, pa uvek možete isprobavati nove stvari, a na kraju, istraživanje na univerzitetu u Indiani pokazalo je da je čak 50% ljudi koji upotrebljavaju lubrikante reklo da im je uz njih lakše doživeti orgazam.

USRESREDITE SE NA VIŠE STVARI OD JEDNOM
Eh, poznato je da muškarci imaju problem sa multitaskingom ili obavljanjem više zadataka od jednom, ali bez brige, izvodljivo je. Nemojte tokom predigre da se usresredite samo na jednu stvar i dopustite da u trenutku kada vam se prsti nalaze u njenom “voću” zaboravite na sve ostale stvari, da bi se nakon nekog vremena zapitali zbog čega buljite u tačku na zidu. Igrajte se prstima, ali je u tom trenutku dodatno uzbudite poljupcima na mestu gde joj najviše odgovara.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online