Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 02.02.2013.
08:00
B92 A

Neobavezni seks: 10 zapovesti!

Održavanje neobaveznog seksa uopšte nije tako lako kao što izgleda. Ukoliko ne želite da upletete emocije u ovaj čisto fizički odnos, onda morate poštovati ovih deset zapovesti.

Ništa zbližavanje, samo akcija
 


Bez preteranog analiziranja

Seksualnog partnera birajte samo na osnovu fizičkog izgleda i seksualne hemije. Ukoliko je seks odličan, a vi se nakon njega zbližavate pričom, biće ga teško održati.


Najbolji prijatelji? Ne pomišljajte na to

Ukoliko spavate zajedno, a najbolji ste prijatelji - vi ste u vezi. Nije moguće da se tu ne umešaju emocije, mentalne i fizičke u ovom slučaju. Vaše prijateljstvo nikada više neće biti isto.


Znajte koji su vam motivi

Motiv: zato što samo želite seks i ništa više ili zato što želite da se dokažete! Neobavezan seks mora imati jak motiv, jer ćete se u suprotnom osećati loše i još nesigurnije. Ukoliko se vaše viđanje vodi kao "neobavezan seks", ali potajno želite da se zabavljate sa njim, onda će to biti ozbiljan atak na vaše emocije.


Samo orgazmi

Da li je potrebno da budete bezosećajna kučka i pokažete mu gde su vrata nakon što se završi seks ili...? Budite oprezni sa maženjem nakon seksa. Nema ničeg omamljivijeg od pažnje koju vam pruža – ali takvu pažnju pruža momak! Orgazmi bi trebalo da budu jedina stvar koju želite od neobaveznog seksa.
 

Odeća je stvarno nepotrebna

Nemojte ga upoznavati sa prijateljima

Osim u slučaju da dolazi kod vas u tri ujutru dok su vaši prijatelji u blizini, on nema razloga da ih upoznaje i upliće se na taj način u vaš život. Nije vam potrebno da ga vaši prijatelji vole ili obrnuto. To će pokrenuti ono "Šta ako...".


Budite goli 97 odsto vremena

Nema potrebe da planirate šta ćete obući, jer će vas on momentalno skinuti. Ukoliko se previše fokusirate na nešto drugo osim seksa, onda već ulazite na teritoriju veze.


Nemojte biti sebični

Neobavezan seks postoji ukoliko obe strane žele istu stvar. Koristeći za seks nekoga ko gaji iskrene emocije prema vama, čini vas bezosećajnom osobom. Takođe ste verovatno nesigurni i nesvesni svojih motiva.


Eksperimentišite

Neobavezan seks je savršena prilika da isprobate ama baš sve što vam padne napamet, od seksa na različitim mestima, novih poza i fantazija. Nećete imati problem šta će kasnije taj neko misliti o vama.


Zaštitite se

Otkud vi znate da "neobavezno" spava samo sa vama. Nikada nemojte ulaziti u neobaveznu vezu nezaštićeni – bolje sprečiti nego lečiti.


Direktna komunikacija

Neobavezan seks je nešto privremeno, zato nemojte da imate problem da saopštite drugoj strani da želite da ga prekinete, jer ste upoznali nekog drugog.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online