Subota 02.02.2013.
08:00
B92

Neobavezni seks: 10 zapovesti!

Ništa zbližavanje, samo akcija
 


Bez preteranog analiziranja

Seksualnog partnera birajte samo na osnovu fizičkog izgleda i seksualne hemije. Ukoliko je seks odličan, a vi se nakon njega zbližavate pričom, biće ga teško održati.


Najbolji prijatelji? Ne pomišljajte na to

Ukoliko spavate zajedno, a najbolji ste prijatelji - vi ste u vezi. Nije moguće da se tu ne umešaju emocije, mentalne i fizičke u ovom slučaju. Vaše prijateljstvo nikada više neće biti isto.


Znajte koji su vam motivi

Motiv: zato što samo želite seks i ništa više ili zato što želite da se dokažete! Neobavezan seks mora imati jak motiv, jer ćete se u suprotnom osećati loše i još nesigurnije. Ukoliko se vaše viđanje vodi kao "neobavezan seks", ali potajno želite da se zabavljate sa njim, onda će to biti ozbiljan atak na vaše emocije.


Samo orgazmi

Da li je potrebno da budete bezosećajna kučka i pokažete mu gde su vrata nakon što se završi seks ili...? Budite oprezni sa maženjem nakon seksa. Nema ničeg omamljivijeg od pažnje koju vam pruža – ali takvu pažnju pruža momak! Orgazmi bi trebalo da budu jedina stvar koju želite od neobaveznog seksa.
 

Odeća je stvarno nepotrebna

Nemojte ga upoznavati sa prijateljima

Osim u slučaju da dolazi kod vas u tri ujutru dok su vaši prijatelji u blizini, on nema razloga da ih upoznaje i upliće se na taj način u vaš život. Nije vam potrebno da ga vaši prijatelji vole ili obrnuto. To će pokrenuti ono "Šta ako...".


Budite goli 97 odsto vremena

Nema potrebe da planirate šta ćete obući, jer će vas on momentalno skinuti. Ukoliko se previše fokusirate na nešto drugo osim seksa, onda već ulazite na teritoriju veze.


Nemojte biti sebični

Neobavezan seks postoji ukoliko obe strane žele istu stvar. Koristeći za seks nekoga ko gaji iskrene emocije prema vama, čini vas bezosećajnom osobom. Takođe ste verovatno nesigurni i nesvesni svojih motiva.


Eksperimentišite

Neobavezan seks je savršena prilika da isprobate ama baš sve što vam padne napamet, od seksa na različitim mestima, novih poza i fantazija. Nećete imati problem šta će kasnije taj neko misliti o vama.


Zaštitite se

Otkud vi znate da "neobavezno" spava samo sa vama. Nikada nemojte ulaziti u neobaveznu vezu nezaštićeni – bolje sprečiti nego lečiti.


Direktna komunikacija

Neobavezan seks je nešto privremeno, zato nemojte da imate problem da saopštite drugoj strani da želite da ga prekinete, jer ste upoznali nekog drugog.

2024 © - Vesti online