Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 15.08.2014.
08:00
mondo.rs A

Seks u krevetu vam je dosadan, probajte ovo

Složićete se, krevet je najudobnije mesto za seks. Ako, ipak, želite da uživate na podu, stolu, stolici, klupi… evo nekoliko poza koje će vam pomoći da ne završite sa, na primer, povređenom rukom.

Probajte da vodite ljubav na podu (Foto: Ilustracija)
 

Sto

Mnogi parovi vole da igraju seksi uloge, od kojih je verovatno najčešća - šef i sekretarica. Ako ne volite seksi uloge, ali svejedno želite seks na stolu, evo najbolje poze da oboje uživate.

Trebalo bi da oboje budete na stolu, tako da muškarac leži sa blago raširenim nogama, dok žena treba da sedne "odozgo", da praktično partnera opkorači i pomera se napred-nazad. Predlažemo da se devojka jednom rukom nasloni na grudi svog partnera, a drugom na njegovu butinu, kako bi imala čvrst oslonac.

Pod

Evo kako da raspalite strasti na podu, samo pazite da ne "zapalite" i tepih! Najbolja poza za "akciju" na podu je da devojka legne na leđa, a stopala stavi na ramena svog partnera.

Stolica

Ako već želite seks na stolici, najbolje je na onoj kancelarijskoj, sa točkićima, koja može da se okreće, jer je udobnije. Predlažemo da muškarac sedne na stolicu, a da partnerka sedne u njegovo krilo, okrenuta leđima od njega. Dame, ova poza će vam se svideti jer je intenzitet kojim želite da teče "akcija" u vašoj kontroli.

Foto: Ilustracija

Klupa

Pošto klupu verovatno ne držite u dnevnoj sobi, to znači da ćete, ako se odlučite za ovu pozu, "to" morati da obavite negde napolju. U tom slučaju, budite pažljivi jer bi radoznalci mogli da vas vide. I upozoravamo vas, poza nije baš tako jednostavna.

Žena bi trebalo da legne celom dužinom klupe, tako da joj zadnjica bude na samoj ivici, dok bi muškarac trebalo da joj priđe spreda i njene noge podigne do visine svojih kukova, kako bi imao nesmetan "prolaz". U ovom slučaju, on ima potpunu kontrolu nad brzinom kojom će se "akcija" odvijati.

Šank

Ako ste neraspoloženi kada se probudite, a imate kuhinjski šank, evo ideje kako da se brzo odobrovoljite. Poza je manje-više slična onoj koju ste mogli da vidite u brojnim filmovima. Partnerka bi trebalo da sedne na samu ivicu šanka i noge "obmota" oko leđa partnera, koji se nalazi okrenut prema njoj licem. Kakav doručak!

Stakleni stočić

Mnogima je naročito uzbudljiv dodir stakla na golu kožu. Ako se odlučite za seks na staklenom stočiću, pre toga proverite koliko je sto čvrst, kako ne bi došlo do nezgode. Najprigodnija je poza da partnerka legne na leđa, sa blago savijenim nogama, dok je partner "odozgo" i rukama se oslanja na ivice stola. Malo akrobatike nije na odmet, a i vredno je truda, zar ne?

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online