Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Utorak 25.12.2012.
08:00
24sata.rs A

Šta ne smete nikako da uradite u krevetu

Šta god da volite da radite u krevetu, od isprobavanja raznih poza do seksi spravica, sve je prihvatljivo dok oboje uživate u tome. Međutim, postoje neke stvari koje su neprihvatljive. A, evo i koje.

Foto: Ilustracija
 

1. Nikad ne sme da potekne krv
Biti nešto grublji u krevetu je jedno, ali biti toliko grub je apsolutno neprihvatljivo.


2. Javljanje na telefon
Ko god da vas zove dok vodite ljubav, može da čeka. Ako se javite, moglo bi da vam se dogodi da vas u krevetu niko ne čeka kad se vratite.


3. Pogrešno ime
Da li vam se to možda već dogodilo? Ako jeste, onda znate kakva je to katastrofa, a ako nije, i bolje da ostane tako.


4. Ne ponašajte se kao da je partner akrobata
Ako insistirate na tome da se poza menja svakih pet sekundi, to uopšte nije zabavno.


5. Nemojte prestati da budete ono što jeste
Ako se nekome sviđate takvi kakvi zaista jeste, nemojte u krevetu da pokušavate da budete neko drugi, osim ako nije u pitanju takva “igra”.

6. Nemojte da bežite
Neprihvatljivo je da odmah nakon seksa ustanete i odete.


7. Ne zaboravite na poljupce
Naravno da kod nekih poza poljupci nisu mogući, ali treba da održavate povezanost s partnerom. Ako poljubaca nema, ostavljate utisak kao da vam nije stalo do partnera.


8. Nemojte da glumite
Nema potrebe za tim, ali stvarno. Nije fer, a osim toga kad-tad će vam se to odbiti o glavu.


9. Nemojte da lažete
Ako se pretvarate za vreme seksa, recimo lažete da volite misionarski položaj, kada budete u toj pozi odaće vas izraz lica. Nema smisla lagati kad je seks u pitanju. Iskrenost i otvorenost pravi su put do obostranog užitka.


10. Ah, ta neugodna tišina
Ako želite da partneru date do znanja da uživate, onda nemojte da ćutite kao da vas nema. Niko ne kaže da treba da razgovarate za vreme seksa, ali uzdisaji i pokoje: ‘O da, da, to...’ i slično ne može da škodi.

POVEZANE VESTI

Utorak 25.12.2012. 12:54
Nisam lep ko Brad Pitt, nemam guzu ko Mel Gibson,nisam brz ko Jean Claude Van Damme, nisam bogat ko Bill Gates, ni jak ko Rambo, AL ZATO LIZEM KO LESSIE.
Utorak 25.12.2012. 13:19
8. Nemojte da glumite Nema potrebe za tim, ali stvarno. Nije fer, a osim toga kad-tad će vam se to odbiti o glavu. Cuo sam da 80% zena glumi orgazam, zene jeli to tacno.. npr. http://zadovoljna.dnevnik.hr/clanak//seks_i_veze/cak-80-posto-zena-glumi-orgazam-a-vi.html
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online