Sreda 1. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 03.12.2012.
08:00
cosmopolitan.rs, Vestionline A

Da više nikada ne propustite orgazam!

Seks nije samo orgazam, naravno, ali priznaćete - onaj osećaj kada pokušavamo da ga dostignemo, ali ne možemo, zaista frustrira. Isprobajte zato naše predloge koji će vam garantovano osigurati zadovoljstvo svaki put!

Seks nije samo orgazam, naravno, ali veoma frustrira ako nas zaobiđe
 

1. Uključite mozak

Seksualni nagon potiče iz mozga, razmišljajte o seksi stvarima i to će vas držati na ivici. Nije bitno da li maštate o svom dečku, Robertu Patisonu ili slatkom konobaru, bitno je da glavu držite u igri.


2. Počnite zagrevanje na vreme

Ako počnete sa zagrevanjem ujutru, bićete bliži vrhuncu u vreme kad zaista imate seks. Provedite nekoliko trenutaka u dodirivanju sebe u krevetu kad se probudite ili tokom jutarnjeg tuširanja. Tako jednostavno stvarate naviku da razmišljate o seksu tokom dana.


3. Igrajte se dodirima

Iako je zabavno da ponekad odradite to na brzaka, ipak je predigra ključ zadovoljstva. Ne samo zbog toga što je ženama potrebno više vremena da bi se uključile, već i zato što više uzbuđenja čini da se klitoris poveća i postane osetljiviji. Gornji levi deo klitorisa je najosetljiviji kod većine devojka, pa testirajte da li je to i vaš slučaj. Ako nije, iskorisite predigru da otkrijete svoju tačku vrhunskog užitka.

Savet: Bilo bi najbolje kada bi on dodirivao vaš klitoris prstima ili jezikom eksperimentišuću pritiskom i brzinom.


4. Budite kao Buda

Sasvim je uobičajeno da vaš um odluta tokom akcije, ali ostanite koncentrisani koliko god je to moguće jer to povećava verovatnoću da ćete osetiti više zadovoljstva. Ako se dosadne misli vrzmaju kroz vašu glavu, skoncentrišite se na

Prvo i osnovno - uživajte u samom seksu!

partnera i na svaki osećaj koji prožima vaše telo.


5. Volite svoje telo

Dokazanao je da postoji veza između pozitivne slike o telu i seksualnog zadovoljstva. Fokusirajte se na delove tela za koje znate da su seksi, kao što su grudi ili guza, a manje razmišljajte o oblinama i o tome da bi bilo bolje da ste više zategnuti.


6. Zabavite se

Biti orijentisam samo na orgazam može otežati stvar – to je veliki pritisak. Dajte sebi pauzu i zauzmite veseli stav o tome. Uživajte u seksu umesto što se fokusirate na cilj. Zvuči ironično, ali nerazmišljanje o orgazmu vas upravo može dovesti do njega.


7. Obratite pažnju na K-tačku

Dve trećine žena ne postignu orgazam samo penetracijom, jer često ne dolazi do stimulacije klitorisa. Bez obzira u kojoj ste pozi, koristite prste ili vibrator kako bi K-tački pružili ekstra stimulaciju.


8. Preuzmite inicijativu

Jedna poza pruža specijalan fokus na vaš klitoris. Počnite sa misionarskom pozom, jako ga stegnite butinama kako bi ga osetile duboko u sebi, a zatim prebacite njegovo telo napred tako da se koren njegovog penisa pritisne uz vašu karlicu. Podignite kukove i noge obmotajte oko njegovih listova. Ljuljajte napred – nazad.

9. Dajte sebi podršku

Podmetnite jastuk ispod kukova tokom seksa u pozi u kojoj je on odozgo. Tako poboljšavate pristup klitorisu i povećavate šanse za orgazam.


10. Pritisnite pauzu

Odmorite ili menjajte poze dovoljno često jer ako ste dugo i istoj pozi telo može da utrne što sprečava vrhunac.


11. Imajte seks sami sa sobom

Masturbacija je jedan od najvažnijih seks saveta koji je nažalost potcenjen. Ona vam pomaže da saznate šta vas pali (mada se ta informacija više odnosi na vašeg dragog...), a dobijate i orgazmičke benefite. Imajte to u vidu i oživite fantazije potpuno sami.


12. Probajte nove stvari

Malo buke nije na odmet... ;)

Isporobajte eksperimentalni pristup odnosu. Isprobajte neke ideje koje su vam pale na pamet, kao što su S/M igrice, dodeljivanje uloga, igračkice, ili seks u polu-javnosti. Ili zamenite uloge: ako je dominantniji stavite ga u ulogu roba.


13. Povećajte uzbuđenje

Uskratite neka čula stavljanjem poveza preko očiju ili korišćenjem slušalica protiv buke. To ograničavanje daje efekat pojačavanju čula dodira što će vas približiti vrhuncu.


14. Malo buke nije na odmet

Ako postanete glasniji za vreme seksa nikome neće škoditi, već će učiniti da se osećate slobodnije. Uzdah, krik, vrištanje... nebitno je... samo pustite to iz sebe.


15. Kegelove vežbe

Radite Kegelove vežbe tokom seksa i obezbedite sebi orgazam. Kada osetite da idete ka visokoj tački uzbuđenja stežite i opuštajte pubične mišiće. Tako poboljšavate osećaj i stvarate kontrakcije koje imate prilikom orgazma, a taj osećaj će vam puno koristiti.


16. Dišite

Jedna od najvećih prepreka orgazmu je zadržavanje daha jer prisutnost kiseonika povećava dotok krvi što zauzvrat povećava uzbuđenje. Pokušajte da dišete u ritmu seksa. Udahnite svaki put kad ulazi u vas i izdahnite kada krene nazad. Kada ste na vrhuncu produžite udisaj jer ćete tako intizivirati kontrakcije.


17. Opustite se

Za razliku od muškaraca, žene bi trebalo da budu opuštene kako bi došle do orgazma. Dakle, razbistrite glavu, opustite mišiće, i neka strasni talas pređe preko vas.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online