Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 04.12.2011.
08:00
Smedia A

Najvreliji azijski seks trikovi (1)

Otkrijte čulne trikove taoa i tantre. Naš leksikon pokazuje kako se erotika umetnički i očaravajuće slavi na Dalekom istoku...

Svako mesto je zgodno za seks, samo je pitanje koliko ste voljni da eksperimentišete
 

Tajanstvena dama
Taoistički poučni spis "Klasici tajanstvene dame" iz 9. veka preporučuje devet pozicija koje najbolje vode ka ženskom vrhuncu. U osnovi toga je verovanje da sa svakim njenim orgazmom par sve više postiže božansko „posvećenje“ i oboje "gomilaju“ energiju. Dame imaju prednost - za časne taoiste to je moralni imperativ! Poze se sastoje iz ciklusa varijanti misonarskog položaja, kao i psećeg, a na kraju dolazi položaj jahačice. Pri tome se naizmenično stimulišu klitoris i G-tačka tako da, na primer, on najpre tesno priljubljen leži na njoj i pruži svoje noge oko njenih. Potom ona podigne svoje listove na njegova ramena, a kolena privuče na grudi. S leđa, on pokušava da prodre više odozgo, dok joj masira plećke. Ako ona leži odozgo, poučni spis preporučuje da mu prvo okrene leđa, pa da tek posle pređe u uobičajenu poziciju. Redosled pozicija možete izabirati proizvoljno - smisao je u tome da se sa naizmeničnim burnim i nežnim pozicijama rastopite zajedno..

Masaža yoni
Ova tantrička predigra traje tačno jedan i po sat. On se za to vreme brine samo o svojoj partnerki, mazi, na primer, njen klitoris različitim intenzitetima, dok drugom rukom miluje njene vaginalne usne. U međuvremenu je ljubi ili drži ruke mirno položene na njenom stomaku. Smisao je da se pri tom zahvaljujući punoj pažnji koju joj on posvećuje - a koja je kod ove igre mnogo važnija od svake tehnike - ona oseća prihvaćena i priznata u svojoj seksualnosti.

Denudacija
Muškarac se u Japanu ne obrezuje, ali otkriven glavić ipak važi za estetski imperativ. Ranije su Japanci vezivali oko penisa kanapčić koji pridržava kožicu, a danas se za to koriste prstenovi od silikona, gume ili kože. Prvo se kožica sa glavića povuče unazad, a onda se - zavisno od njene bujnosti - navuče prsten otprilike do polovine penisa i kožica se tako fiksira. Istina, taj čin na trenutak dovodi do hlađenja, ali za blowjob pun umetnosti takvo pomagalo je pun pogodak!

Ben-wa kugle
Gejše koriste male metalne kugle za vežbe za ojačavanje dna karlice. One pri tome pokušavaju da u stojećem položaju pomoću vaginalnih mišića zadrže kugle u unutrašnjosti vagine. Na taj način izvežbani vaginalni mišići, pre svega u tantričkim pozama u kojima par mirno počiva jedno u drugome, daju osobit užitak. Veće kugle - velike skoro kao loptice za golf - nazivaju se Qigang kugle i kruže po Zapadu kao kugle spretnosti, pre svega u rukama. Međutim, one su veoma podesne i za erotsku masažu. Azijske ljubavnice kotrljaju kugle sa unutrašnjim zvončićima preko celog svog tela, a naročito dugo po unutrašnjoj strani bedara, kao i oko bubrega - i jedno i drugo podstiče njihove seksualne hormone.

Najvreliji azijski seks trikovi (2)

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online