Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Petak 08.04.2011.
08:00
S media A

Kratka uputstva za zadovoljstvo

Želite da ojačate seksualni život? Sakupili smo na jednom mestu osnovne "alate" koje u tu svrhu svaka žena mora imati u svojoj spavaćoj sobi. Ne plašite se, dobar deo stvarčica za zadovoljstvo već posedujete...

Od svih rekvizita i veština koje posedujete, ipak je iskrenost najvažnija
 

 

Jastuk


Dobro postavljen jastuk može da unese raznolikost među stare (proverene i omiljene) poze ili olakša uvežbavanje novih. Ćušnite ga pod guzu u misionarskom položaju, ili ga stavite ispod kolena dok ste na njemu. Naravno, jastuk može poslužiti i na tradicionalan način: kao oslonac za glavu dok spavate.

Vibrator


Pronađite jedan valjan razlog zašto da ne kupite jedan vibrator? Možete ga koristiti da sami istražujete svoje erogene zone, ili sa partnerom da biste dodali novu dimenziju vođenju ljubavi. Prema istraživanjima, žene koje koriste vibratore osećaju jače uzbuđenje, češće su raspoložene za seks i lakše dolaze do orgazma.

Lubrikanti koje volite


Ne samo da lubrikanti čine da sve klizi, nego mogu da pomognu da seks traje duže, a isprobavanje novih poza jednostavnije. Da biste pronašli pravi brend, isprobajte što više vrsta možete. Izbor lubrikanta je veoma lična stvar, a pola zabave čini potraga za onim koji vi volite i kog vaše telo voli. Mazalice na bazi vode su najbolje za one koji su skloni alergijama, a one na bazi silikona traju duže. Možete birati između formula koje stvaraju žmarce do onih koje greju, hlade, umanjuju bol...

Igračke


Bez obzira da li su to peruške za golicanje, šlag, lisice ili bič, mogu doprineti većem uzbuđenju. Da biste videli šta vas pokreće, prošetajte se do prodavnice za odrasle ili pogledajte neki od sajtova koji prodaju upravo ovakvu vrstu "opreme".

Priručnik o seksu


Nikada ne možete da znate previše o seksu. Zato je zgodno da u svojoj spavaćoj sobi gajite priričnik koji će vas podsetiti šta da radite sa svojim telom, njegovim telom i igračkama koje ste upravo kupili. Pročitajte poglavlje uz čašu vina, pa to iskoristite kao temu za razgovor.

Kegelove vežbe


Kegelove vežbe jačaju mišiće karlice. Što su mišići karlice jači, to je orgazam jači i intenzivniji ne samo sa partnerom, već i kada sami to radite. Ukoliko možete da lako upravljate mišićima, možete da ih stegnete dok vodite ljubav, pa tako i partnera (ali i sebe) dodatno obradujete. Znači, nekoliko puta dnevno stiskajte mišiće karlice kao da pokušavate da zaustavite mlaz urina, pa opustite.

Muzika koja opušta


Dobra muzika daje atmosferu romantičnoj večeri. Ključ je u tome da pronađete muziku koja vas čini raspoloženom za seks. Bez obzira da li je to klasika, dens, rep ili rok. Napravite svoju listu omiljeih melodija, dovoljnu da potraje za jedu dužu zabavu među čaršafima.

Seksi veš


Kao što vas patike za trčanje učine raspoloženim za džoging, tako će zanimljiv donji veš da učini da izgledate, osećate se i mislite seksi. Veš ne mora biti neko "ludilo", važno je da se u njemu vi osećate kao zavodnica. Eksperimentišite različitim bojama kojima ćete mu dati do znanja da li ste za mazni, strastveni ili divlji pristup.

Erotika


Erotika vas može učiniti kreativnijom u spavaćoj sobi. Pod “etorikom” podrazumevamo bilo koji materijal koji može da vas navede na seks: film, erotske priče, pornić, pa čak i staromodne romantične novele...

Iskrenost


Iskrenost je najverovatnije najbitnija stvar koju morate imati u svojoj spavaćoj sobi. Svaki put kada nešto prećutite, to stvara zid. Zato je važno da razgovarate sa partnerom u krevetu i van njega. Ako ste stidljivi, pročitajte mu ove rečenice, ali dopunite prazno mesto:
"Oduvek sam želela da ________."
"Da li si ikada razmišljao o ___________?"
"Nije mi prijatno kada radimo _____, ali šta misliš o tome da probamo ____?"
"Volim kada uradiš _____, ali ponekad je previše _______. Više mi se sviđa kada to uradimo ______."
"Tako je dobro kada __________, Volela bih da to češće radimo! "

POVEZANE VESTI

Petak 12.08.2011. 22:39
Sikter zapadni olosu.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online