Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Četvrtak 27.01.2011.
08:00
Vestionline A

Koje muškarce treba izbegavati?

Kao što ne postoji savršena žena tako ne postoji ni savršen muškarac. Međutim postoje određene kategorije muškaraca koje treba izbegavati ukoliko želite da ostvarite ozbiljnu vezu ili brak.

Umetnost zavođenja
 


Donosimo vam određene tipove muškaraca koje bi trebalo izbegavati:

1. Ženskaroš

Muškarcima ovog tipa žene su samo statistika. Umeju da priđu ženi i znaju šta treba da kažu u svakom trenutku, međutim ne zadržavaju se dugo s jednom ženom. Redovno se okrenu za svakom koja prođe nadajući se kako će ona biti sledeća na njihovom zavodničkom spisku. Ljubav i emocije sasvim su nepoznati pojmovi u njegovom rečniku.

2. Zauzet

Bilo da je muškarac u vezi ili oženjen on je zauzet i to bi trebalo biti dovoljno da se ne petljate s njim. U priče kako će ostaviti svoju devojku ili ženu zbog vas ne treba da verujete. Vi ste druga i to ćete verovatno i ostati. Ako i ostavi devojku zbog vas, ko kaže da to isto neće i vama uraditi.

3. Lepotan

Muškarci svom izgledu posvećuju pažnju kao i žene. Ako vaš muškarac celo vreme pazi kako izgleda, da li mu je frizura postojana, treba mu više vremena da se spremi od vas, vreme je za uzbunu. Taj muškarac očigledno voli sebe i svoj lik i posvećuje mu dosta pažnje, verovatno više nego vama. Za sebe misli kako je najlepši i kako može imati svaku ženu koju poželi.

4. Večito dete

On po celi dan igra Plejstejšn, večni je student ili živi s roditeljima. S ovakvim muškarcima ćete brzo ući u vezu, ali još brže izaći iz nje. Kada vidite da ne razmišlja o budućnosti i kako je za njega život dobar onakav kakav je sada te, ako ne misli ništa da menja, pobeći ćete glavom bez obzira.

5. Muška sponzoruša

 

Sindrom sponzorstva nije uhvatio samo žene nego i muškarce. Vaše imovinsko stanje, stan, posao, automobil dobro je "pročešljao" pre nego što se upustio s vama u dublju vezu. Ako ga vi oblačite, plaćate mu režije i izlaske, a ne dobijate ništa zauzvrat, reč je o klasičnoj muškoj sponzoruši. Vreme je da dignete sidro i odete dok niste bankrotirali.

6. Mamin sin

Muškarci koji su privrženi majkama vrlo su često loši partneri u vezama. Da bi uopšte ostvarili dužu vezu s njim morate se njegovoj mami svideti kao i njemu. Mama mu još uvek pegla košulje i ona zna najbolje. Utiče na sve odluke u njegovom životu. Vrlo često će vas upoređivati s njom i nema šanse da je zamenite.
 

POVEZANE VESTI

Četvrtak 27.01.2011. 14:26
Lepo napisano,kao iz nekog udzbenika ali stranog,posto je u Srbiji veoma mali broj onih koji bi trebali biti samostalni,slobodni a da ne jure zene,ipak je ovo Srbija.
Petak 28.01.2011. 22:43
I kakvi muskarci su na kraju ostali? Jadne zene, najbolje da idu u lezbejke.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online