Četvrtak 27.01.2011.
08:00
Vestionline

Koje muškarce treba izbegavati?

Umetnost zavođenja
 


Donosimo vam određene tipove muškaraca koje bi trebalo izbegavati:

1. Ženskaroš

Muškarcima ovog tipa žene su samo statistika. Umeju da priđu ženi i znaju šta treba da kažu u svakom trenutku, međutim ne zadržavaju se dugo s jednom ženom. Redovno se okrenu za svakom koja prođe nadajući se kako će ona biti sledeća na njihovom zavodničkom spisku. Ljubav i emocije sasvim su nepoznati pojmovi u njegovom rečniku.

2. Zauzet

Bilo da je muškarac u vezi ili oženjen on je zauzet i to bi trebalo biti dovoljno da se ne petljate s njim. U priče kako će ostaviti svoju devojku ili ženu zbog vas ne treba da verujete. Vi ste druga i to ćete verovatno i ostati. Ako i ostavi devojku zbog vas, ko kaže da to isto neće i vama uraditi.

3. Lepotan

Muškarci svom izgledu posvećuju pažnju kao i žene. Ako vaš muškarac celo vreme pazi kako izgleda, da li mu je frizura postojana, treba mu više vremena da se spremi od vas, vreme je za uzbunu. Taj muškarac očigledno voli sebe i svoj lik i posvećuje mu dosta pažnje, verovatno više nego vama. Za sebe misli kako je najlepši i kako može imati svaku ženu koju poželi.

4. Večito dete

On po celi dan igra Plejstejšn, večni je student ili živi s roditeljima. S ovakvim muškarcima ćete brzo ući u vezu, ali još brže izaći iz nje. Kada vidite da ne razmišlja o budućnosti i kako je za njega život dobar onakav kakav je sada te, ako ne misli ništa da menja, pobeći ćete glavom bez obzira.

5. Muška sponzoruša

 

Sindrom sponzorstva nije uhvatio samo žene nego i muškarce. Vaše imovinsko stanje, stan, posao, automobil dobro je "pročešljao" pre nego što se upustio s vama u dublju vezu. Ako ga vi oblačite, plaćate mu režije i izlaske, a ne dobijate ništa zauzvrat, reč je o klasičnoj muškoj sponzoruši. Vreme je da dignete sidro i odete dok niste bankrotirali.

6. Mamin sin

Muškarci koji su privrženi majkama vrlo su često loši partneri u vezama. Da bi uopšte ostvarili dužu vezu s njim morate se njegovoj mami svideti kao i njemu. Mama mu još uvek pegla košulje i ona zna najbolje. Utiče na sve odluke u njegovom životu. Vrlo često će vas upoređivati s njom i nema šanse da je zamenite.
 

2024 © - Vesti online