Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Utorak 17.11.2015.
02:30
Telegraf A

Na dlanu vam piše kakvi ste u krevetu

Kad upoznate potencijalnu osobu za vezu ili seks-avanturu, sigurno vas kopka kakva li je u spavaćoj sobi. Sada više ne morate da učite na iskustvu.

pixabay.com
Pročitajte na ruci kakav je neko ljubavnik

Samo pogledajte u dlan i obratite pažnju na liniju srca, jer ona otkriva kakav je ko ljubavnik ili ljubavnica.

Ovo će vam reći sve što vas zanima:

Kad linija srca počinje od Jupiterovog brega, jastučića u podnožju kažiprsta, to označava idealistički i pomalo mentalno orijentisan seksualni poriv. Takvi ljudi seksualni nagon stavljaju na prvo mesto, što može završiti razočaranjima u životu, ako od suprotnog pola ne dobiju dovoljno.

Kada linija srca počinje između Jupiterovog i Saturnovog brega i spušta se do ivice Merkurovog brega u širokom luku, to upućuje na izraženu senzualnost muškarca. Takav dlan oznaka je vrlo strastvenog, velikodušnog i osećajnog muškarca, koji veruje u fizičku privlačnost.

Kad linija srca pada široko prema dole, u dobro formiranom luku prema spoljnom rubu Merkurovog brega, to označava višak muške energije i fizičkog u seksualnom nagonu.

Kad se linija srca odvaja i jedan krak ide između prvog i drugog prsta, a drugi prema Jupiterovu bregu, to upućuje na veću ženstvenu ili mentalnu seksualnost.

Nizak položaj linije srca upućuje na povećanu seksualnu sklonost.

Kad postoji niz finih vertikalnih linija preko linije srca na početku, ili se spuštaju prema kraju linije srca, to je pokazatelj da je osoba sklona koketiranju i često osobu suprotnog pola lako može dovesti u napast.

Kad linija srca ide ravno preko ženske ruke, to upućuje na to da takve žene privlače stariji muškarci. Takođe, takve žene svakako imaju veću emocionalnu reakciju na seks, odnosno on je za njih psihički važan.

Kad se linija života spoji sa kratkom linijom glave, to znači da je seksualno ponašanje osobe u rasponu od jedne krajnosti u drugu. Osobe sa ovom vrstom linija uglavnom nisu romantične i seks je za njih neka vrsta dobitka.

Ako postoje dve linije glave – jedna koja se spaja sa linijom života na početku i druga, koja se takođe spaja sa linijom života malo niže, to upućuje na to da osoba možda i do kasnih tridesetih neće imati ozbiljniju vezu, a može biti i znak da je moguć kasniji brak.

To drugo spajanje linija pokazuje i da želi da se oslobodi krutih pravila u pogledu seksa koja nameće društvo. Reč je o liberalnoj osobi. Ako su stupili u brak rano, sredinom tridesetih mogli bi da dožive burnu aferu ili tajnu vezu koja će se zasnivati na seksu. Ako je druga linija života ravna u toj vezi neće biti nikakve emocionalne ili romantične povezanosti, međutim, ako je zaobljena, moglo bi biti i emocija.

POVEZANE VESTI

Utorak 17.11.2015. 03:39
A gde je na ruci linija kuurca ? A jel ima i linije duupeta?
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online