Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 20.02.2016.
02:30
Vestionline A

Seksualni terapeuti savetuju: Ovo svi parovi moraju da znaju

Niko od nas ne zna šta je savršena veza, a naročito ne šta znači imati savršen seksualni život. Postoje mnoge stvari u oblasti seksa koje su nam nepoznate. Zato često imamo nedoumicu da li je u spavaćoj sobi sve kako treba. Baš zbog takvih stvari i postoje stručnjaci koji mogu da nama razjasne sve naše sumnje. Ili bar većinu njih.

independent.co.uk
Manje razmišljanja o sitnicama, više uživanja u krevetu

Naime, seksualni terapeuti složili su se oko toga da su ovo njavažniji saveti koje bi svaki njihov klijent trebalo da zna, prenosi Cosmopolitan. 

Seks ne mora uvek da bude savršen

Često se dešava da devojke veruju kako će njihov partner tokom prvog puta nekom magijom uraditi sve onako kako su one maštale. Ako se njihova očekivanja ne ispune, odmah prorade sumnje o partneru i o dobrom seksualnom životu. Seks terapeuti tvrde da vam je tokom seksa dozvoljeno da se igrate, glupirate i zabavljate, ali ono što stvarno čini seks sjajnim jeste kako se osećate sa osobom sa kojom ste. 

Zakažite seks

Smatra se da do seksa uvek treba da dođe spontano i neplanirano. Međutim, seks terapeuti kažu da je ako osećate potrebu za seksom u redu da ga zakažete. To će takođe odgovarati i vašem partneru jer neće morati da se opterećuje dugom predigrom.

Uputite partnera

Komunikacija je ključna za funkcionisanje svakog odnosa, pa tako i seksualnog. Otvoreno recite partneru šta želite i u čemu biste najviše uživeli. Partneru će takva sugestija dobro doći jer će znati na koji način da vas učini zadovoljnom.

Kažite sve što vam smeta

Mnoge devojke nisu otvorene prema partneru, jer smatraju da će ih povrediti ako im kažu da nešto ne rade kako treba. Ako vam nešto tokom seksualnog odnosa ne prija nemojte to prećutati partneru jer se tako problem neće rešiti. Sa svakom kritikom ili pohvalom učinićete da se vaš seksualni život poboljša.

Ako nema "eksplozije", ne znači da nema ni strasti

Vaš seksualni život je stvaran i retko kad če izgledati kao na filmu. Seksualni terapeuti ističu da ako tokom seksa nema vatrene strasti to ne znači da je seks loš ili da nema nikakvih varnica između vas. Pravu strast čine emocije koje doživljavate tokom seksa, pokušajte da im se maksimalno prepustite i više ćete uživati.

Masturbacija

Danas većina ljudi masturbira, a to su dokazala i brojna istraživanja. Seksualni terapeuti tvrde da nije sramota ako radite nešto što čini da se osećate dobro, a samim tim to će učiniti i da vaš budući seksualni život bude dobar,

Vaše telo je savršeno

Nemojte se opterećivati da li će vaš partner videti celulit, dlačicu ili strije na vašem telu. Vi ste savršeni i on vas tokom seksa takvu i vidi. 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online