Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 13.04.2015.
20:57
mondo.rs A

Sa ovakvim muškarcima se treba zabavljati

Sa ovih pet tipova muškaraca bi svaka žena trebala da se zabavlja, barem jednom u životu. Sa nekim možda i više puta…

kakopedija.com
Treba "probati" finog momka, pametnicu, ali i "lošeg"...pa izabrati pravog

Hipster

Naletećeš na njega u kafiću, recimo, a vrlo je verovatno da će nositi farmerke, košulju, naočare sa velikim okvirom i torbu koja se uklapa uz njegovu garderobu. Takođe, velike su šanse da će u torbi imati knjige ili da će se možda baš "zalepiti" u tebe čitajući jednu usput.

Ako se pitaš šta će ti ovakav muškarac, evo odgovora: sa njim ćeš uvek imati o čemu da razgovaraš i nećeš morati da brineš da li je shvatio tvoju šalu - dovoljno je pametan da je shvati. Ono što ne znaš je da će, u nekom trenutku, početi da te izluđuje njegova potreba da pametuje baš o svemu, čak i o temama o kojima ne zna baš mnogo. Sledeći!

Alfa muškarac

Njegova strast prema gotovo svakoj vrsti fizičke aktivnosti manifestuje se ne samo njegovim izvajanim mišićima, već i ponašanjem. On je pobednik jer gubljenje za njega jednostavno nije opcija. Kada ste nasamo, držaće te kao "malo vode na dlanu", ali kada ste u većem društvu - pa, nećeš biti u centru njegove pažnje jer on svima mora da dokaže da je MUŠKARČINA, a ne tamo nekakav zaljubljeni momak… Seks sa njim je super, ali njegova potreba za dominacijom u svemu u nekom trenutku će te izludeti.

Loš momak

Baš onakav na kakve te mama ceo život upozorava. Velike su šanse da će nestati iznenada kako se i pojavio. Privlačnost ovakvih muškaraca je uglavnom neobjašnjiva jer se manje-više ponašaju kao kreteni, ali kratke (i jedine moguće) veze sa njima te privlače, barem iz čiste radoznalosti. Sa njim stalno moraš da igraš toplo-hladno igrice, ali imaj na umu da ih je on usavršio. Nakon toga, slede poziv ili poruka na koju ti nikada neće odgovoriti i tvoje žalopojke prijateljicama zašto si to sebi dozvolila. Ipak, na kraju ćeš postati imuna na njegova izvinjenja koja ti upućuje "reda radi" i krenućeš dalje.

Dobar momak

Možda ćeš ga teško prepoznati, naročito ako si prethodno imala loših iskustava sa momcima, ali svaki put kada ti otvori vrata, pošalje poruku za laku noć ili dobro jutro, pitaćeš se zašto ga nisi upoznala ranije. Međutim… svi ti sitni gestovi koji su te oduševljavali, polako ti postaju dosadni, a njegov ozbiljan pristup svemu baš te i ne zasmejava. Da, on je fin, ali možda previše ozbiljan za tebe.

Gospodin Pravi

On je razlog zbog koga ti nijedan od prethodnih muškaraca nije u potpunosti odgovarao. Međutim, on je, za tebe - savršeni spoj svih dobrih osobina koje su imali tvoji bivši momci. Ima i poneku manu (imamo ih svi), ali ništa preko čega ne bi mogla da pređeš. On je muškarac koji će te naterati da shvatiš zašto tvoje prethodne veze nisu funkcionisale. Tvoj Gospodin Pravi nikada te neće naterati da se osećaš loše, već će te uvek hrabriti i podržavati.

POVEZANE VESTI

LJUBAVNI ODNOSI Kako da znate da je kreten?
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online