Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 05.06.2015.
12:20
she.hr A

Ženama treba ovakav muškarac!

Pravim ženama nije lako da nađu pravog tipa za sebe, ali, na sreću, i ta retka vrsta muškarca postoji. Saznajte ko su oni.

kakopedija.com
Pravi muškarac zna kako da se "nosi" sa alfa ženom!

Prave žene su samouverene, jake, veličanstvene i ne boje se da istupe i traže ono što žele. Naravno, za to je potrebna inteligencija, obrazovanje, ambicija, smisao za humor i još mnogo toga. Prava, alfa žena, ne traži alfa muškarca, jer on može da joj pruži samo izazov strasti, ali ne i sigurnost. S druge strane, beta muškarac ne može da joj pruži izazov koji joj je potreban. Na sreću, postoji i treća vrsta muškarca koja je idealna za alfa žene. Evo koje osobine on mora da poseduje.

Ume da “podbada”

Sarkastičan je i može vas “bocne” isto kao i vi njega, ali ume i da podnese šalu na sopstveni račun.

Može da vas podigne

Jak je kao i vi, ali je umereniji. Uvek vas tera da budete još bolji, a vi ga zato i volite. S njim nikad nije dosadno.

Ima svoje planove i ne zavisi od vas

Baš kao što vas podržava da imate svoj život, mimo njega i ne smeta mu što izlazite s drugaricama, tako i on ima svoje društvo i nikad vam neće zamerati što imate interesovanja izvan vašeg odnosa.

Čuva vaše tajne

Znate sve jedno o drugome, ali imate beskrajno poverenje. On nikada neće vaše slabosti iskoristiti protiv vas, niti će vaše tajne otkriti bilo kome.

Zna kako da izađe na kraj s vama (možda ključno!)

On vam predstavlja veliku utehu kad vam je to potrebno i ume s vama kad ste loše volje. Dobar vam je oslonac, ali vam i daje prostor kad vam je to potrebno.

Kad se izvini, on to stvarno i misli

On je muškarac, a ne dečak, što znači da će priznati kad je pogrešio i izviniće se, a neće tvrdoglavo da tera svoje iako zna da nije u pravu.

Živite istim tempom

Zna šta hoće i poštuje što vi znate šta hoćete. Nekako se u životu uvek krećete približno istim tempom. Ne forsira već ide od jednog do drugog cilja.

Ne omalovažava vas, ali vas i ne uzdiže do nebesa

Tretira te kao snažnu ženu koja jesi, uživa u tome i da te pomalo razmazi, ali nikako ne dopušta da ga se tretira kao budalu. On je tvoj partner, a ne tvoj sponzor i biće tu za tebe, ali nikad kao “otirač”. Neće te omalovažavati, ali neće dopuštati ni da ti njemu to radiš.

mondanite.net
Nema problem da vas prati i da bude "vetar u leđa"

Uči vas, ali se ne pravi pametan

Najbolje veze su one u kojima partneri uče jedno od drugog. Od njega ćete uvek moći mnogo da naučite, ali nikada vas neće forsirati niti vam nešto nametati.

Ume da vas nasmeje

Još je Marilin Monroe rekla da “ako možeš da nasmeješ ženu, možeš sve”. Stalno vas zasmejava i uzajamno ubacujete sarkazam u razgovor tako da vam nikada nije dosadno.

Spustiće vas kad to zaslužite

Sve alfa žene imaju tendenciju da “glume frajera”, nekad i potpuno nepotrebno, a pravi muškarac će vam dati do znanja kad ste preterali jer neće da trpi vaše gluposti.

Ume da se povuče, ali i da bude "vetar u leđa"

Nema nikakav problem s tim da budete izraženiji od njega, odnosno, da vi budete popularni, a da on bude u pozadini. On je vaš najveći oslonac i podrška, izuzetno je ponosan na vas i uživa u vašim dostignućima.

Argumentuje

Jako je obrazovan i informisan tako da u svakom trenutku o svemu može da izrazi potkrepljeno i logično mišljenje. To mu je jako važno.

Odlično sluša, ali to očekuje i od vas

Zna kad treba da priča, ali i kad treba da drži jezik za zubima. S obzirom da vas uvek pažljivo sluša, očekuje to i od vas.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online