Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 04.06.2015.
15:28
zadovoljna.hr A

Neverovatno šta sve muškarci primete na ženi prilikom prvog kontaktu

Iako mislite da muškarci retko obraćaju pažnju na detalje, postoje stvari koje oni na vama primete u prvih pet minuta i veoma su bitne za njegovo mišljenje o vama

kakopedija.com
Sve on primeti, od mimike i gestikulacije do odeće :D

1. Zašto tako govori?

Većina muškaraca detektuje tri različita tipa ženskog glasa: duboki, visoki i glas koji se zove: namerno-pričam-bebestim-tonovima-jer-mislim-da-sam-tako-simpatičnija-suprotnom-polu. Nekim muškarcima je taj glas sladak, a drugima izaziva glavobolju.

2. Zašto mi se osmehuje?

Svaki muškarac želi biti u društvu dobro raspoložene žene, ali se svaki pita što je razlog osmeha. Da li je u pitanju ljubazan osmeh ili nešto više?

3. Što to nosi?

Ili je u pitanju neverica podstaknuta modnom kombinacijom koju muškarac ne smatra prikladnom za izlazak i nošenje, ili iza pitanja stoji oduševljenje vašim izdanjem.

4. Ima li smisao za humor?

Svako za sebe misli da ima odličan smisao za humor, ali ostaje činjenica da se neko smeje vašim forama, a drugi vas ne razumeju. Ako ga žena ne razume, teško da će muškarac biti zainteresovan za dalje druženje.

5. U šta gleda?

Muškarac prati pogled žene, jer želi otkriti o čemu ona razmišlja. Pogled uperen u televizijski ekran, na primer, ukazuje da se dama možda dosađuje, dok oči uperene prema izlazu mogu da znače da ista razmišlja o begu iz njegovog društva.

6. Zna li da je odmeravam?

Muškarcu će oči nesvesno preleteti preko celog ženskog tela dok se upoznaje s novom osobom. I najljubazniji muškarac na svetu razmisliće o mogućnosti da s njom ima seks.

sheknows.com
Uh! Em priča, em dodiruje...

7. Kakav joj je to miris?

Ako se žena namirisala nekim izražajnim parfemom, muškarac će pokušati da odgonetne o kojim se mirisima radi. Nažalost, njegov nos i poznavanje parfema ne idu dalje od prepoznavanje mirisnih nota vanile i limuna.

8. Kako se to ponaša prema konobaru?

Muškarci znaju da se mnogo toga o osobi može otkriti prema načinu na koje tretiraju osobe oko sebe. Na primer, da li je ljubazna prema konobaru, ili mu pravi probleme jer smatra da ne zaslužuje poštovanje.

9. Zašto me dodiruje?

Muškarac će biti polaskan ako žena dodirne njegovu ruku ili rame tokom prvog razgovora i upoznavanja. Ali ako ceo razgovor provede u neprikladnom dodirivanju ili bockanju, on će biti iznerviran njenim ponašanjem.

10. Kakva joj je to šminka?

Neki muškarci preferiraju prirodni izgled, drugi vole da vide ženske usne namazane crvenim ružom. Ali svaki će muškarac generalno primetiti prisustvo ili nedostatak make-upa na ženskom licu i skladno tome doneti neke svoje odluke.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online