Nedelja 02.12.2018.
09:35
Vestionline, Tanjug

Bajaga i Instruktori oduševili publiku u Štark Areni

A. Čukić
Momčilo Bajagić Bajaga (Foto: Arhiva)

U autentičnoj mešavini rokenrola i popa, džeza... Bajaga i Instruktori su proveli svoje fanove kroz najznačajnije momente višedecenijske uspešne karijere.

Bajaga i njegov bend otvorili su koncert pesmom "Dobro jutro" i od tog momenta nastala je euforija. Nizali su se hitovi popularnog benda kao što su "Sa druge strane jastuka", "Mali slonovi" "Godine prolaze" i mnogi drugi. 

U jednom momentu Bajaga je zaustavio koncert i kazao publici da ima dva razloga za slavlje.

- Radujemo se što smo nakon 12 godina ponovo u Beogradu u ovom prostoru. Drugi razlog za slavlje je rođendan moje kćerke Anđele koja je tu negde sa društvom i uživa u našoj svirci - rekao je Bajaga posle čega je bend odsvirao prigodnu numeru "Happy birthday".

Posebne reakcije publike izmamio je i veliki hit "Dobro jutro džezeri", a nakon toga Bajaga je zamolio sve u publici da naprave "zvezdanu noć" uključivanjem mobilnih telefona.

Jedna od najpoznatijih pesama Bajage i Instruktora "Kad hodaš" bila je odličan saundtrek za tu "zvezdanu noć".

Nakon dva sata odlične svirke usledio je bis u kojem je cela Štark Arena zajedno sa Bajagom i Instruktorima pevala pesmu "Tamara".

Među najveselijima u VIP prostoru ispred bine bili su beogradski glumci među kojima Gordan Kičić, Viktor Savić, Tamara Dragičević, Dragan Bjelogrlić i dramska spisateljica Biljana Srbljanović. 

2024 © - Vesti online