Utorak 19. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 14.11.2018.
21:35
Vestionline A

Čorba se naoštrila za Melburn i Pert

Legendarna srpska rok grupa Riblja čorba ponovo oduševljava fanove širom Australije. Bora i drugari do sada su održali dva koncerta u sklopu turneje povodom 40 godina postojanja benda. Prvo su podigli na noge Brizbejn, a zatim su puna tri sata prašili gitare u krcatom sidnejskom Enmor teatru, u koji bukvalno nije mogla igla da padne.

www.riblja-corba.com
Ko preživi pričaće: Koncerti za pamćenje

Baš kao što smo pisali pre nekoliko dana, organizatori australijske turneje, agencija "On Tour", procenili su da je sidnejskom koncertu prisustvovalo oko hiljadu posetilaca koji su iz sveg glasala pevali sa Čorbom hitove poput "Pogledaj dom svoj anđele", "Dva dinara druže", "Ostani đubre do kraja"...

Iako obeležava već pune četiri decenije postojawa, Riblja čorba na sceni pleni energijom na kojoj bi im pozavideli i mnogo mlađi bendovi. Po običaju, prednjači frontmen grupe Bora Đorđević. Iako je nedavno napunio 66 godina, on je ponovo bio zadužen da drži sjajnu atmosferu tokom čitavog koncerta. U najmanju ruku, Čorba je pokazala da nimalo nije ostarila, ni usporila u odnosu na prethodnu australijsku turneju održanu 2015. godine.

Posle nekoliko dana pauze, tokom kojih su napunili baterije uživajući u prirodnim lepotama i turističkim atrakcijama Sidneja, članovi Čorbe doputovali su u Melburn, gde će sutra, u petak 16. novembra održati treći koncert na turneji. Koncertna sala "170 Russell" spremna je za novi rok spektakl u režiji legendi srpske rok scene. Za Boru i drugare, međutim, neće biti predaha posle Melburna jer dan kasnije lete za Pert, gde će svirati u čuvenom Rouzmaunt hotelu.

Ovim koncertom, "Riblja čorba" će završiti australijsku turneju i uputiti se za Nemačku, gde je čeka nastavak obeležavanja 40 godina od osnivanja grupe. 

www.riblja-corba.com
Uspomena iz Sidneja

Čudesna energija

Oduševeljena publika imala je samo reči pohvale za jedan od najvećih srpskih rok bendova svih vremena.
- Ovi ljudi su neverovatni! Tolika energija na jednom mestu retko se viđa. Svaka im čast i hvala na fenomenalnoj muzici i još jednom nezaboravnom provodu - ushićeno je prokomentarisao Miloš iz Sidneja, jedan od najvernijih Čorbinih obožavalaca u ovom delu sveta.

Ni članovi Čorbe nisu ostali dužni publici.
- Nestvarno veče u Sidneju! Nikad bolja publika i atmosfera! Hvala dragi ljudi, uživali smo od početka do kraja! - objavili su na zvaničnoj stranici Riblje čorbe.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online