Sreda 14.11.2018.
21:35
Vestionline

Čorba se naoštrila za Melburn i Pert

www.riblja-corba.com
Ko preživi pričaće: Koncerti za pamćenje

Baš kao što smo pisali pre nekoliko dana, organizatori australijske turneje, agencija "On Tour", procenili su da je sidnejskom koncertu prisustvovalo oko hiljadu posetilaca koji su iz sveg glasala pevali sa Čorbom hitove poput "Pogledaj dom svoj anđele", "Dva dinara druže", "Ostani đubre do kraja"...

Iako obeležava već pune četiri decenije postojawa, Riblja čorba na sceni pleni energijom na kojoj bi im pozavideli i mnogo mlađi bendovi. Po običaju, prednjači frontmen grupe Bora Đorđević. Iako je nedavno napunio 66 godina, on je ponovo bio zadužen da drži sjajnu atmosferu tokom čitavog koncerta. U najmanju ruku, Čorba je pokazala da nimalo nije ostarila, ni usporila u odnosu na prethodnu australijsku turneju održanu 2015. godine.

Posle nekoliko dana pauze, tokom kojih su napunili baterije uživajući u prirodnim lepotama i turističkim atrakcijama Sidneja, članovi Čorbe doputovali su u Melburn, gde će sutra, u petak 16. novembra održati treći koncert na turneji. Koncertna sala "170 Russell" spremna je za novi rok spektakl u režiji legendi srpske rok scene. Za Boru i drugare, međutim, neće biti predaha posle Melburna jer dan kasnije lete za Pert, gde će svirati u čuvenom Rouzmaunt hotelu.

Ovim koncertom, "Riblja čorba" će završiti australijsku turneju i uputiti se za Nemačku, gde je čeka nastavak obeležavanja 40 godina od osnivanja grupe. 

www.riblja-corba.com
Uspomena iz Sidneja

Čudesna energija

Oduševeljena publika imala je samo reči pohvale za jedan od najvećih srpskih rok bendova svih vremena.
- Ovi ljudi su neverovatni! Tolika energija na jednom mestu retko se viđa. Svaka im čast i hvala na fenomenalnoj muzici i još jednom nezaboravnom provodu - ushićeno je prokomentarisao Miloš iz Sidneja, jedan od najvernijih Čorbinih obožavalaca u ovom delu sveta.

Ni članovi Čorbe nisu ostali dužni publici.
- Nestvarno veče u Sidneju! Nikad bolja publika i atmosfera! Hvala dragi ljudi, uživali smo od početka do kraja! - objavili su na zvaničnoj stranici Riblje čorbe.

2021 © - Vesti online