Utorak 19. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 04.11.2018.
16:00
Vestionline A

"Brkati" jubilej u Sinanovu čast (FOTO, VIDEO)

Zagrebački turbo-pank-folk sastav "Brkovi” sinoć su u Hali sportova "Ranko Žeravica” održali svoj jubilarni 10. beogradski koncert kojim su promovisali novi album "Hormon sreće" i oduševili više od 3.500 fanova.

M. Jovanović, S. Mirčić - Vestionline
Energičan nastup: Šemso podigao publiku na noge

Koncert je počeo žestokom pank svirkom bugarskog benda "Kontrol” koji je odlično zagrejao atmosferu, a potom je hiljade fanova nestrpljivo dozivalo "Brkove" da izađu na binu povicima "Šemso Srbine".

Naravno, Šemso 69 ih je pozdravio u svom stilu i počeo Halu sportova da puni "Hormonom sreće". Posle ovog najnovijeg hita sa poslednjeg istoimenog albuma nizali su se i drugi novi i stari hitovi, a publika je sve vreme horski pevala sa bendom.

"Sudbina”, "Mazda", "Boli me", "Nije život cvjetno polje", "Priča se po gradu", "Odlazim", "Momačko veče", "Švaler", "Balkan star", "Nisam ja za tebe", "Cveće", "Znanac", samo su neke od 30 pesama koje su "Brkovi" zajedno sa publikom pevali više od dva i po sata.

Za svaku pesmu Šemso je imao posebnu priču, što je publika ispratila gromoglasnim smehom i aplauzima.

"Brkovi" su koncert posvetili pokojnom Sinanu Sakiću, tako da je po Šemsinoj želji puštena njegova omiljena pesma "Zlatne godine".

- Ovo nije najbolja njegova pesma, ali je ovo pesma uz koju sam izgubio vozačku. Samo za moju dušu da čujem malo - poručio je Šemso publici.

Live Production
"Brkovi" sa violinistom i harmonikašem grupe "Kal"

Potom su na binu izašli i specijalni gosti koncerta članovi grupe "Kal" violinista Bojan Vasić i harmonikaš Rade Arsenović, koji su odličnim muziciranjem atmosferu doveli do usijanja, pa su prema bini počeli da lete brushalteri i majice. Šemso je nekoliko puta sišao među publiku, da bi se u jednom trenutku popeo na ruke brojnih fanova koji su ga prenosili iz ruke u ruku, dok je on sve vreme pevao.

Iako su priredili dva i po sata izvanredne i žestoke svirke, publika je veoma bučno zahtevala da se bend vrati na bis, kada su otpevali još tri pesme, a koncert su završili kao što su i počeli - "Hormonom sreće". Osim pesmom, bend je fanove usrećio i limenkama piva koje su na kraju koncerta bacali u publiku. 

Podsetimo, album "Hormon sreće"  je izašao u junu ove godine, i, kao i svi prethodni albumi, može se besplatno preuzeti sa zvaničnog sajta benda, a dostupan je i na svim većim digitalnim servisima. 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online