Nedelja 29. 9. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
Ličnost nedelje
09.10.-15.10.

Dragan Kojić Keba

Dragan Kojić rođen je 7. oktobra 1960. u mestu Klupci kod Loznice. Neke nezvanične informacije kazuju da je pevač rođen 1956, ali Keba nikada nije želeo to ni da potvrdi, ni da demantuje. Kao dete se interesovao za fudbal, ali ipak je pobedila ljubav prema muzici. Kad god ima prilike poseti Loznicu i ulicu u kojoj je nekada živeo.

Karijeru je počeo da gradi sedamedesetih godina i tada nije ni slutio da će postati toliko popularan. Već decenijama ima prepoznatljiv imidž. Bilo je tu faza bez brkova, pa sa različitim frizurama. Kebin brak sa Oljom prevazišao je sve prepreke, a oni već broje decenije svoje ljubavi. Iako retko govori o supruzi, podelio je sa javnošću jednu romantičnu tajnu.

- Ona nikada nije slušala narodnjake dok mene nije srela i počela da se zabavlja sa mnom. Ja znam, kada sam dolazio kod nje u kuću imala je samo pop ploče. Ja sam joj bio prekretnica.

Kada je upoznao Olju, ona je imala samo 17 godina. Posle nekoliko meseci zabavljanja, Keba se setio svog sna koji ga je ozbiljno uplašio.

- Sanjao sam Oljin lik i kako baš njome treba da se oženim. Valjda je to neka magija... Definitivno nismo sami na ovom svetu i nije ovo jedini život.

Kada se oženio u Loznici su ga zavitlavali da se dobro udao jer su Oljini bogati. Nije mu, kaže, bilo svejedno, ali kako je prolazilo vreme preselili su se u Beograd. Keba sa Oljom ima sina Igora koji je oženjen pevačicom Severinom i ćerku Natašu koja već dugo godina živi i radi u SAD. Zbog vanbračne ćerke Ine, Keba se proveo kao bos po trnju. Godinama je odbijao da prizna da je ona njegovo dete. Posle brojnih tužbi, suđenja i žalbi, čak i sudu u Strazburu, Inina majka Ljiljana Jevremović je isterala svoje. Keba je dete zakonski priznao i platio zaostalu alimentaciju.

Keba je aktivan i na društvenim mrežama, pa često obraduje obožavaoce novim fotografijama na kojima su neretko i članovi njegove porodice. Osim što veoma brine o izgledu, Keba obožava da se gleda i u ogledalu koje ima u svakom kutku svog doma. Čak i kad gostuje u emisijama, čim su reklame ili se kamere okrenu na drugu stranu, pevač baci oko na ogledalo da proveri da li je sve na svom mestu. Uvek je doteran, negovan i redovno upražnjava sport. To je, kaže, njegov stil života.

- Sportom se bavim kako bih negovao unutrašnju i spoljnu kulturu, a ne da bih pokazivao bicepse i tricepse, jer me to ne interesuje. Kombinujem razne aktivnosti, ali najviše mi prija brzo hodanje ili lagano trčanje - pričao je Keba koji je nedavno iskoristio i čuvenu krilaticu "Iza svakog ugla vreba Dragan Kojić Keba" kako bi najavio utakmicu Crvene zvezde za koju navija.

Veliki je perfekcionista i ništa ne prepušta slučaju. Pored ogledalceta, Keba svoj život ne može da zamisli ni bez kremica i pincete za čupanje obrva. Iako ga mnogi prozivaju zbog toga što puno pažnje pridaje izgledu, pevač se time ne zamara. Mnogo više pažnje pridaje muzici, pa otuda i veliki broj njegovih hitova, među kojima su "Bog mi je svedok", "Samo još jednom", "Tiho noćas", "Mesečina" i mnogi drugi.

S. Đurić

Foto: Vesti



 

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online