Sreda 1. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Sreda 05.10.2016.
03:11
N. S. Preradović - Vesti A
Ne stišava se bura oko izgradnje dva tunela na Koridoru 11, a Zorana Mihajlović, potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, ponovo je izjavila da za traljavo izvedene radove kriva domaća firma Planum!
Sreda 05.10.2016.07:26
Ali, Vučić nije besmrtan. Ovaj odvratni pe-der je i težak bolesnik, koji je već dve decenije na teškim lekovima koji razaraju organizam. On živi godinama u paničnom strahu od smrti i sve je luđi. On i u srpskoj javnosti ima imidže bolesnika, jer se često prenemaže, znoji, tako da bi, smatraju upućeni, prizivana smrt po Aleksandra Vučića mogla doći iznenada, krajem januara. A, do tada će se već znati ko će biti na čelu Sjedinjenih Država. Ako pobedi Donald Tramp, izvesno je da će se odložiti ratni sukob, i Tramp će prvo da se vrati svojim građanima, da njima učini život boljim, da reformiše društvo, socijalni, ekonomski i kulturni sistem i vrednosti. Ukoliko pobedi gospođa Klinton, vojnih sukoba Sjedinjenih Država biće na pretek, pa je moguć i sukob sa Kinom, a potom i Rusijom. Ipak, stara Evropa je umorna, ona nema ljudske potencijale za rat u korist Sjedinjenih Država a na svoju štetu i propast.
Sreda 05.10.2016.07:27
Organizatori protesta zbog rušenja u Savamali zakazali su novi protest za 27. septembar. Videćemo da li je reč o održavanju pritiska na šizofrenog Vučića, ili je to pokušaj njegovog obaranja i izvođenja na sud njegovih bliskih saradnika iz ped-erske zločinačke grupe. Nezadovoljstvo građana je na vrhuncu. Njegove perverzije, kao i perverzije njegovih zaštitnika su neizdržive. Tako Vučić pompezno najavljuje povećanje plata za 1.500 dinara (!), koje iznose oko 200 evra, a u vreme kada je podigao cenu struje, komunalnih usluga i hrane za preko 20 odsto! Smrt i glad se nadvila nad glavama nekoliko miliona građana Srbije. Kad uzjaši Ujka Sem, on ne me da sjaši. Sve dok konj ne crkne. U ovom slučaju građani Srbije.
Sreda 05.10.2016.07:29
Ruski predsednik Vladimir Putin odlučio je da ruske kompanije i budžet, pomogu Srbiji kupovinom srpskih preduzeća, investiranjem u privredu, energetiku, saobraćajnu infrastruktu, vojnu industriju... Reč je 5 milijardi evra koje su Rusi odvojili za ulaganje u Srbiju. Predsednik Putin je takođe naložio da se u Beograd bez odlaganja pošalju borbeni avioni novije generacije (šest aviona), da se Srbiji odobri nabavka odbramneog raketnog sistema... Ali, sve će to Aleksandar Vučić pokušati da sruši. Njegova kamaila je spremna da prevesla Ruse, po ko zna koji put. Tenkove smo već uništili. Na redu su sada haubice, transporteri, oružje, municija. Kao garant, da ćemo tako razgačeni i razoružani biti pacificirani i miroljubivi. Zapad zna da Srbi mogu lako da se samoorganizuju i ovu nametnutu zločinačku agenturnu vlast sruše na ulici. Neki novi 5.oktobar.Kada uništimo i ovu siću od oružja, ostaće nam koplja, lukovi i strele. Bićemo u pravom smislu domoroci, i vraćeni vojnički i tehnološki u vreme Nemanjića i krstaških ratova. Bitan je i jučerašnji dug telefonski razgovor između Vučića i Bugarina Bojka Borisova, o definitivnim tačkama i podeli interesnih sfera u Makedoniji, uz osvrt na migrantsku krizu, jer nas Bugari državno i organizovano "filuju" i pune migrantima iz Avganistana i Pakistana, na kojima odlično zarađuju. Time ne oslabljuju finansijski, policijski i vojno, zbog pojačanog patroliranja. Stvarajući nam i potencijalne demografsko versko-rasne probleme u budućnosti.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)