Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Četvrtak 15.09.2016.
00:10
Vesti A
Gej parada zakazana za nedelju državu će neposredno koštati oko pola miliona evra, a šteta od blokiranja centralnih beogradskih ulica nije uračunata u tu cenu.
Subota 17.09.2016.21:30
"......... Gej parada zakazana za nedelju državu će neposredno koštati oko pola miliona evra........." _______ U Srbiji 90% stanovništva se bori za kakav takav opstanak i svakodnevno vodi očajnu borbu za opstanak a ovi troše ooovoooliki novac na bolesnike da paradiraju gradom.....????? Zaista mi nije jasno......"parada ponosa".....kakvog ponosa...??? I toliku policiju i specijalne jedinice angažovati da cuva ovu bagru.....bolesno...odvratno....Ovako nešto mogu u svojoj zemlji dopustiti sotonini poklonici....!!!
Subota 17.09.2016.21:33
"....... Bog je stvorio prvog coveka i zenu i blagoslovio ih je za brak, a sa njima sve njihove potomke rekavsi: "Radjajte se i mnozite se" (1. Moj. 1, 28). Bog ponovo potvrdjuje Svoj blagoslov pravednom Noju recima: "Plodite se i razmnozavajte se i napunite zemlju" (1. Moj. 9, 1)........"
Subota 17.09.2016.21:33
Iz ovih navoda vidimo da je jedan od ciljeva braka radjanje i vaspitanje dece, ali isto tako je vazno blagodatno sjedinjenje i duhovna zajednica u porodici. Sveti Jovan Zlatousti lepo objasnjava hriscansko shvatanje braka kada kaze: "Brak je tajna ljubavi. Kao sto Hriscanstvo pociva na ljubavi, tako je i tajna braka zasnovana u ljubavi". Tacno je to da se brak sklapa i radi radjanja dece, ali je u pravu i Blazeni Avgustin, koji smatra da je cilj braka pre svega sveta druzba.
Subota 17.09.2016.21:43
".....I stvori Bog čoveka po obličju svom, po obličju Božjem stvori ga; muško i žensko stvori ih. I blagoslovi ih Bog, i reče im Bog: Rađajte se i množite se, i napunite zemlju, i vladajte njom....." ( 1 knjiga Mojsijeva 1. 27 - 30 ).
Subota 17.09.2016.21:49
Dakle u Knjizi postanja...sasvim jasno piše šta je ispravno i normalno, i bogu ugodno! Ovo danas šta se propagira i avorizuje svaka boleština i devijantne sklonosti je bogohuljenje i slavljenje sotone.... Nemam ništa protiv tih bolesnika ( pe-deri i lezbejke) , ono što kažu stari "bolest je svačija" i nedao bog nikom, ali ne vidim uopšte bilo kakvu potrebu da takvi paradiraju bilo kojim gradom.... Takve sklonosti su njihova lična stvar i stvar njihove intime među 4 zida....zar ne ....?!
Subota 17.09.2016.21:51
Vucicu,dabogda ti sin doveo zeta u kucu a cerka snajku,zlot vore unistavas to malo sto je zdravo ostalo u Srbiji,porodicu.Bolestiju i izopacenost propagiras i forsiras i decu nam trujes zlotvore.Kako ja da svom detetu dok ga setam da objasnim zasto se dva muskarca ljube ili drze za ruke,kako da objasnim da to nije normalno kada ti zlotvore propagiras javno da jeste,dabogda se susio mesecima a tvoj sin Vucicu sa momkom da te tesi, unistavas porodicu i buducnost dece to jedino zdravo imamo kada vec smo siromasni i opljackani i prodani od takvih zlotvora,nisi jedini nazalost.
Subota 17.09.2016.21:54
Perverzna vlada organizuje javno reklamiranje da deca treba da budu homoseksualci.U interesu dece sprečiti na javnim površinama reklamiranje svih perverzija:sado-mazo,oral,pedofiliju,zoofiliju,i drugih gadosti.Neka izvode to kod vučića i dačića u njihovim stanovima,nikako na ulici da se deca sablažnjavaju.Srbi treba da se ponose uspešnom ekonomijom,kulturom,sportom,moralom, poštenjem a nikako nastranošću.Tih dana spontano svi na ulice a dovesti i azilante da vide gde su došli.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)