Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Sreda 22.06.2016.
03:00
Đ. Barović - Vesti A
Potpredsednik Republike Srpske dr Emil Vlajki ocenjuje u intervjuu za "Vesti" da većina srpskih političara u ovom entitetu želi da se približi mandataru Srbije Aleksandru Vučiću, ne shvatajući da je njegovo balansiranje između Istoka i Zapada vremenski ograničeno i da će kad-tad morati da se odluči.
Sreda 22.06.2016.08:04
Prirodne granice Srbije je prostiru od grcke preko germanije...Dusanova Srbija i svaka stopa Srbske Zemlje dje je protekla Srbska Krva za odbranu Srbsko-Russkog Pravoslavnog Balkana.....nikada vatika il medina, svi koji tako zele il napolje il u raku da ih arheolozi nadju i kazu: ovi kosturi pripadaju sljamu zapalite ih da nezarazimo okolinu......Dok ovaj svet postoji a blizu smo kraju hegemonije starih genocidnih kolonijalnih kriminalaca i njihovog proizvoda iz fasingtona i nazzi-i brisela+++ Mi Srbi sa Bracom Russkom pod okriljem Majke Russije i Blagoslovom Bozijem imamo Svetu Duznost i zadatak da oslobodimo Srbski Balkan i osvetimo zrtve od poslednjih 1000 godina, znaci jedna nasa zrtva njihovih 100" tako je zapisano+++
Sreda 22.06.2016.10:30
Лепо све то звучи, пријатељу, само има ту један велики проблем. Нас је Запад са обе руке стисо око гуше да не можемо да дишемо, ни да мрднемо, а Руси поводом тога апсолутно ништа не чине. Како они мисле да се једна мала сиромашна и у сваком погледу слаба земља сама ослободи тог фашиистичог стиска, без активне руске помоћи?! Та пасивност Русије почиње да ми иде на живце, а верујем и већини Срба, не можемо ми сами против САД и ЕУ, морају активније Руси да се укључе у политичка збивања на Балкану иначе смо пукли ко звечке, заувек! Од руских лепих речи и жеља нема вајде, мора се прећи на дела!
Sreda 22.06.2016.15:04
Pozdrav, nazalost smo izgubili sopstvenu politiku od davno, bili smo okupirani od turaka pa austro-ugara , podeljeni i razjedinjeni kroz lazne vestacke granice i uvozne filozoije, kad bi nas neko pitao" kada je bijo zadnji pravi vodja koji je sve Srbe ujedinijo" dosli bi do logicnog zakljucka da je to Car Dusan bijo, a od tada sve do sada nasilna okupacija i uvozna filozofija, pogresni potezi..izdajja..bruka...i jos vise od toga, da jesmo sami i nijesmo brojni, daleko od naseg najvaznijeg saveznika" Al sta nas to koci da pozovemo Russe da nas spase i naprave u Srbiji baze?!....Nista sem pogresna politika koja se vuce od 5 oktobra......Nijesu Russi krivi, mi smo krivi...Izrucili smo Velikane Heroje Odbrambenog Rata 90-tih koji su sprecili Jasenovac 1-2-3, Generalu Ratku Mladicu su ussss-tase ubil-lii celu familiju, i on da spasi Srbe zavrsi u haagu vrazenom uz pomoc izdaajicca crnih koji vladaju nazalost u Srbskom parlamentu, takodje sa Radovanom Srbskom Dikom, Lazarevicem, Pavkovicem da ne nabrajam vise, JSO je digla uzbunu da bi se sprecilo hapsenje Srba, posle toga bruka da izrucujemo Svoje Najbolje naccis-tima sa zapada, ko ce tu da se snadje, kad smo podeljeni i biramo poltrone zapadnjacke, da nezaboravimo da su nam Russka Braca u 90-tim bila sama u teskim okolnostima, i po nekoj skromnoj proceni da su se usudili da nam vojno pristignu..Russiju bi vjerovatno izgubili ! 90-tih je bijo raspad CCCP-a, naccist-icki nato se naostrijo da osvaja, Russi bili posle toga pod okupacijom slicnom ko mi sada, sada Srbi u Srbiji ima najmanja prava, podelise i rascepase kroz obmane..manipulacije SLavnu SCG bez otpora i pomoci Beograda..Glavnog Srbskog Grada, prepustise Srbe same sada u milogori da zive bez zastite no sam se cuvaj...ako znas ako ne onda propadas, svudje siftari kupuju zemljiste" Zar nema vise Srba u Srbiji" ko sto kaza Russki Ambasador Konuzin onih dana, i ima potpuno pravo, mi moramo pod hitno da sami sebe operemo od sljama, da bi oni imali nekog da sa njima razgovara, aerodrom u Pristini su napustili zato sto je pok.djindjici dao naredjenje da se povuku ! Sta ce oni da misle, za koga da se oni tuku, ako hocemo da nam krene na bolje sve one od 5 oktobra prokletoga da pohapsimo, da im narod sudi i sve konfiskuje koje oni pokradose..." Kako to da Heroj bitke na Kosare, ko invalid jedva radi da bi nahranijo porodicu, a zivkovic crni ima vinograde i zivi na grbaci naroda koji sve dozvoljava da se drugi nad njime izivljava, razumijem vas bes jel se krece ista prica u medijama....Al zapamtite jedno...Medvedev je dolazijo sa pomoci vrednom 10 Biliona...A sljam poltronski njega vrati i kaze netreba nama ! Srbski Balkan i svi Srbi sada nebi postojali, da ne bjese Russke Brace koji isterase...turke-austro-ugare..naccisste i usstase !
Sreda 22.06.2016.09:27
Ко је створио ове велике проблеме по живот на Балкану ?? Ко је створио проблеме у Сирији ,Либији,Ирак,Украјини и у осталим државама света.Ко прави мржњу међу народима.Ко је водио рат у Вијетнам 20 година.Ко даје санкције државама света.Ко уништава све пред собом.Ко је убиио Милицу Ракић.
Sreda 22.06.2016.09:40
Imaćemo mi Sjedinjene Srpske Zemlje skupa sa Skadro na Bojani. 1/3 građana Albanije su Srbi koji to znaju i polako se udružuju. U Skadru živi više Srba nego Albanaca.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)