Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
15
Četvrtak 12.05.2016.
14:58
Vestionline, Blic.rs A
Afera "28 papira" koja je uzdrmala odnose SAD i Saudijse Arabije ponovo je postala jedna od centralnih tema, nakon što se Džon Lehman, bivši član komisije koja je istaživala napad, oglasio u medijima. On tvrdi da postoje jasni dokazi da su zvanicnici Saudijske Arabije umešani u 11. septembar.
Četvrtak 12.05.2016.16:28
Nije Putin srušio Bliznakinje. To su bili Sloba, Karadžić, Mladić i Šešelj a pomagao im je Vučić. Svima je jasno da su kule minirane i srušike se kontrolisanim eksplozijama. Samo ko neće da vidi, to ne vidi.
Četvrtak 12.05.2016.16:29
Nije Putin srušio Bliznakinje. To su bili Sloba, Karadžić, Mladić i Šešelj a pomagao im je Vučić. Svima je jasno da su kule minirane i srušike se kontrolisanim eksplozijama. Samo ko neće da vidi, to ne vidi.
Petak 13.05.2016.20:33
Само последња будала може и дан данас да вјерује да су куле напали терористи!
Petak 13.05.2016.20:36
Бивши пилот ЦИА-е, Џон Лир, потписао је писмено признање да куле близнакиње нису оборене тако што су се авиони сударили у њих. Према његовом мишљењу, званична прича о томе да су два авиона оборила куле је „физички немогућа“. Пошто је председник Путин ове недеље навео да ће објавити сателитске фотографије које доказују да су куле близнакиње уништене „контролисаном експлозијом“, изгледа да ће доћи до оповргавања званичног извештаја Комисије за 11. септембар. Писмено признање је озбиљна правна ствар и важи за „правну истину“ уколико се не по-бије. Сада противници Лирове теорије морају представити своје доказе ако желе да по-бију његову изјаву. Уколико то не учине, влада САД ће морати да призна да званичан извештај Комисије за 11. септембар није био истинит. Морате узети у обзир да Џон Лир није било који пилот.
Petak 13.05.2016.20:37
Он је унук оснивача Леарјет-а, Била Лира. Пензионисани је ваздушни капетан и бивши пилот ЦИА-е који је управљао више од 100 различитих авиона током 40 година активног летења. Он има више пилотских сертификата него било који други сертификовани пилот. Он је летео у Азији, Африци, источној Европи и на Блиском истоку. Другим речима, Лир се разуме у летење и авионе. Ако је он рекао да авиони нису срушили куле близнакиње, онда је то сигурно тако. Ево шта је он написао и потписао у свом писменом признању: „Ниједан Боеинг 767 није ударио у куле близнакиње као што власти и медији лажно тврде. Такав судар је физички немогућ из неколико разлога.
Petak 13.05.2016.20:37
У случају правог удара, авион би почео да се окреће када би његов предњи део ударио у челичне стубове куле. Затим би дошло до одвајања вертикалног и хоризонталног репа авиона и њиховог падања на земљу. Мотор авиона би задржао свој облик приликом удара и био би пронађен међу остацима срушене куле. Ниједан Боеинг 767 не може да оствари брзину од 810 км/х на висини од 300 метара изнад нивоа мора. Мотор једноставно не може да издржи запремину густог ваздуха при толикој висини и брзини. Део трупа авиона са 3-4 рупе на прозорима није могао да преживи удар у челични стуб куле на брзини од 800 км/х.
Petak 13.05.2016.20:39
Многи делови авиона су морали пасти на земљу јер нису могли да се пробију кроз масивне челичне стубове куле, укључујући 3 језгра мотора укупне тежине 4,5 тоне, који нису могли да нестану тек тако. Немогуће је да је читав авион тек тако нестао у судару“.......... 21.01.2016.....извор, србин-инфо
Petak 13.05.2016.20:42
******** Slučajnost ili ne, ali jedna od epizoda Simposnovih predvidela događaje poznate u SAD kao 9/11 ( 9 septembar 2001) dan rušenja kula bliznakinja da li su scenaristi imali neku informaciju o tome šta se planira ili ne, ostaje za sada misterija........ Britanski "Kanal 4" je pre par dana ponovo emitovao epizodu Simpsonovih pod naslovom "New York protiv Homera Simpsona“, prvu epizodu, devete sezone! Da vas podsetimo ova epizoda Simpsonovih je prvi put emitovana na TV Fox 21. septembra 1997. godine 4 godine pre udara aviona u kule blizankinje 11. septembra 2001. godine. Ova informacija je veoma bitna pošto je Svetski trgovinski centar postojao u vreme kada je epizoda emitovana. Zato se u njoj javljaju čuvene kule bliznakinje.Zašto je ovo toliko važno? Zato što Homer Simpson nakratko razmišlja o odlasku u New York, a u crtaću se pojavljuje putna brošura Njujorka sa slikom kula bliznakinja - Svetskog trgovinskog centra. Ono što je naročito interesantno jeste da se se pored kula bliznakinja na brošuri nalazi cena od 9 dolara, što kada se pogleda fotografija iz crtaća jasno aludira na 9/11, odnosno 11. septembar. dan udara aviona u Svetski trgovinski centar ! I to sedam godina pre "napada"!
Petak 13.05.2016.20:43
Dakle, ili je epizoda sasvim slučajno predvidela događaje ili su scenaristi imali neku informaciju o tome šta se planira.Verovatno što je i istinito scenaristi možda nisu ni znali šta se planira, već im je jednostavno rečeno kako to treba da izgleda. ........... ht tps://youtu.be/8PnCXkDiL2s
Petak 13.05.2016.20:43
U svakom slučaju, neko blizak timu Simpsonovih možda je želeo na neki način da pošalje šifrovanu poruku američkoj možda i svetskoj javnosti šta se sprema ili šta se može desiti Ali Simpsonovi nisu jedini crtać koji je predvideo 11. septembar. Aprila 2001. godine, jedna od epizoda Džonija Brava je takođe prikazala delić elementa ovog događaja koji je pokrenuo mnogo toga u svetu, odnosno onoga što se dogodilo 9 septembra 2001.godine Jedan kadar iz epizode prikazuje poster gorućeg solitera sa natpisom "uskoro".Takođe jedna epizoda "X files" "The Lone Gunman" prikazana 4 marta 2001 godine šest meseci pre udra prikazuje avion kako leti prema kulama?klip možete naći na You tube Neko će možda od vas reći da je ovo samo slučajnosti, ali je mnogo verovatnije da su u pitanju šifrovani signali.Da li su ili nisu još uvek ne znamo ali ostaje pitanje da li je sve slučajnost ili teorija zavere... Na kraju i sami pogledajte te (isečke) iz epizoda pa sami prosudite da li je u pitaju teorija zavere, slučajnost ili neko proročansko predviđanje događaja.
Petak 13.05.2016.20:52
******** VELIKA AMERIČKA PREVARA: Evo šta se stvarno dogodilo 11. septembra (VIDEO)******** događaji koji su se desili 11. septembra 2001. godine, a koji su se neizbrisivo urezali u srca i svest mnogih Amerikanaca, obeležili su jedan od najgorih dana u Americi. Broj stradalih tog dana je ogroman, ali možda je gubitak osećaja slobode ostavio još ozbiljnije posledice. Analiza ne uključuje Pentagon niti Šanksvil, s obzirom na to postoji mnogo manje dokaza koji se odnose na njih, dok je sa Svetskim trgovinskim centrom situacija drugačija. ...................... ht tps://youtu.be/8STDIsXsNwo
Petak 13.05.2016.20:55
********** Zataškavanje činjenica i poricanje detalja koji se odnose na ovaj nemili događaj analiziraće se sa naučnog aspekta. Iako postoji čitava gomila dokaza koji govore o tome šta se zapravo desilo kobnog dana, treba uzeti u obzir i činjenicu da se i dalje izričito poriče mogućnost da je američka uprava odgovorna za ovu tragediju. Strašan događaj iz septembra 2001. jedan je od najznačajnijih događaja u istoriji, ali ne zbog razloga koji bi ljudima odmah pali na pamet. Kako biste reagovali na ideju da je u napadu na Svetski trgovinski centar korišćena napredna tehnologija potiskivanja energije, kao i tehnologija za kontrolu vremenskih prilika? Pre nego što se da konačan sud i određeni stav prihvati kao istinit, potrebno je sagledati sve dokaze. Treba imati na umu da se novi dokazi mogu pojaviti kasnije u odnosu na istragu, zbog čega nije retkost da se neki slučaj koji je prošao kroz sudski proces ponovo otvori. Jedna činjenica od koje treba poći, kada se radi o slučaju kula Bliznakinja je njihova čelična konstrukcija. Zvanično objašnjenje kaže da je prilikom udara aviona došlo do vatre koja je topila čelik i oslabila konstrukciju, koja se na kraju zbog toga srušila. Zanimljiv podatak je i taj da su zgrade mirno stajale na svom mestu nekoliko minuta nakon “udara”. Tokom incidenta nije primećena nijedna eksplozija praćena vatrom, ali uprkos tome, nakon ovog incidenta na površini zemlje se odnekud stvorio sloj prašine do članaka. Ovo su samo neke od nedoumica koje su ostale nerazjašnjene nakon opsežnog analiziranja dokaza. Takođe, ostaje i pitanje da li je tog dana na licu mesta uopšte bilo aviona. Pitanja je mnogo, a uverljivih odgovora malo. Jedino još ostaje da se vidi kada će mase početi da reaguju na prikrivanje istine. U snimku koji sledi pogledajte kako je čitav događaj izrežiran................... ht tps://youtu.be/F0E9lQYwWE4
Sreda 14.09.2016.22:29
Да ли је ико икада видео снимке обореног авиона на Пентагон....? Да ли је икада приказана слика тог фамозног авиона који је наводно оборен негдје у Пенсилванији...? Да ли су икада у јавности изнесени спискови жртава из тих авиона...? Американци су одмах изнијели у јавност теорију како су се неки путници херојски рвали са терористима у циљу да преузму команду над авионом...? Како су то баш медији могли да знају детаље из авиона...? и како су то путници могли да преузму да управљају том авио грдосијом...? Да ли је то баш све тако било.....?! Питања је много...чак и превише....Нелогичности чак и више.... !!!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)